A Lazio edzője győzelmet vár csapatától

2014. November 3. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Antonio Candreva
Valósággal szárnnyal az olasz Serie A-ban szereplő Lazio, hiszen az együttes a legutóbbi öt tétmeccsén 13 pontot szerzett, de Stefano Pioli vezetőedző még nem állna meg itt.

 

A gyengére sikerült rajt után a Lazio úgy tűnik, hogy magára talált, már a nemzetközi kupaindulást érő helyeket ostromolja – ha hétfő este legyőzi odahaza a Cagliarit, akkor a harmadik pozícióba lép előre a hatodikról. A rómaiak a legutóbbi fordulóban “csak” döntetlent játszottak a Hellas Verona otthonában, így Pioli legénysége javításra készül saját közönsége előtt a Stadio Olimpicóban.

“Nem szabad a pillanatnyi állással foglalkoznunk, csak arra kell összpontosítanunk, hogy továbbra is keményen dolgozzunk” – mondta az égszínkék mezesek trénere a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón. “Csak magunkra kell figyelnünk, hogy még jobbak legyünk csapatként. Persze mindig vannak céljaink, melyek segítenek abban, hogy három ponttal gazdagodjunk minden meccs után.”

A Lazio célja a szezonban az, hogy az első ötben zárjon, tehát jövőre legalább az Európa Liga-szezonnak a részese legyen.

“A nagy terveket csak úgy lehet megvalósítani, ha előtte a kicsiket is sikerrel vesszük” – folytatta Pioli. “Még mindig nagyon az idény elején járunk, így felesleges azzal foglalkozni, ki hányadik helyen áll a tabellán.”

Pioli a Cagliari ellen sem számít könnyű összecsapásra, annak ellenére, hogy a vendégek jelenleg csak a 15. helyen állnak – bár a három pont megszerzése érdekében több pozíciót is feljebb kapaszkodhatna. A hazaiak trénere úgy véli, az ellenfél veszélyes focit játszik, ami főleg vezetőedzőjének, Zdenek Zemannak a felfogásának köszönhető.

A Lazio győzelmére 1.53 az odds, míg a döntetlenre 4.00, a Cagliari sikerére pedig 6.00.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply