Idegenben is győzni akar az Atletico

2014. November 4. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Diego Simeone
Kedd este a svéd Malmö vendégeként lép pályára a spanyol Atletico Madrid a Bajnokok Ligájában – a vendégek reményeik szerint könnyedén begyűjtik majd a három pontot.

 

Mivel az előző kiírásban az Atletico döntőt játszott, a szakemberek szerint tovább kell jutnia csoportjából, melyben még az olasz Juventus, a görög Olympiakosz és a Malmö szerepel. A Juventust már legyőzte Diego Simeone együttese, viszont az Olympiakosztól 3-2-re kikapott idegenben. A svédek nem okoztak gondot a madridiaknak, odahaza 5-0-ra nyertek Mario Mandzukicék, így várhatóan idegenben is begyűjtik a három pontot – és be is kell gyűjteniük, hiszen minden pont sokat számíthat a végelszámolásnál.

A fővárosiak a hétvégén 4-2-es győzelmet arattak a Cordoba felett, így zsinórban négy tétmeccset nyertek meg, ami a Malmö számára nem túl kedvező, ráadásul Diego Simeone vezetőedző szerint együttese folyamatosan fejlődik.

“Úgy vélem, folyamatosan, apránként fejlődünk, így egyre jobbak vagyunk a saját játékunkban” – mondta a dél-amerikai szakember. “Nagyszerű, hogy képesek vagyunk a szélsőink számára nagyobb teret teremteni, a Cordoba ellen pedig meg is mutattuk, hogy milyen jó a támadójátékunk.”

A szakember külön felhívta a figyelmet Antoine Griezmannra, hiszen elmondása szerint a 23 éves francia támadó nagyon keményen dolgozik az edzéseken, ez pedig meg is látszik a mérkőzéseken a teljesítményén. A fiatal tehetségnek két gólja van a bajnokságban és a BL-ben is az idei szezonban.

A Malmö győzelmére 10.00 az odds, míg a döntetlent 5.25, a vendég Atletico Madrid sikerét pedig 1.36 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply