by

Olympique Marseille vs. Borussia Dortmund – 2013/12/11

2013. December 11. Wednesday in Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Tippek, UEFA Bajnokok Ligája

Olympique de Marseille VS

UEFA Bajnokok Ligája

2013/12/11 20:45 (CET),

Stade Vélodrome

Borussia Dortmund
Liga pozíció: 4 Liga pozíció: 2
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Az UEFA Bajnokok Ligája F csoportjában az Olympique Marseille találkozik a Borussia Dortmunddal, ezen a meccsen dől el a Borussia továbbjutása.

A sárga-feketék edzője, Jurgen Klopp, felhívta a tanítványai figyelmét arra, hogy az OM nagyon drágán fogja eladni a bőrét. Klopp csapatának egyenlő pontszáma van a Napolival, de az egymás elleni találkozók eredményei nekik kedveznek. A németek tudják, hogy egy esetleges győzelem biztos továbbjutást jelent számukra.

A Dortmund ellenfele még nem szerzett pontot a csoportküzdelmek során, de Klopp tisztában van azzal, hogy az Olympique nem lesz könnyű préda. A franciák új edzőt szerződtettek, a tapasztalt Jose Anigo személyében, aki mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megnehezítse a Borussia dolgát.

A német edző legnehezebb dolga mégis az lesz, hogy egy olyan kezdő 11-et állítson össze akik képesek megnyerni ezt a mérkőzést. A Dortmundnal a következő 6 alapember sérült: Sven Bender, Mats Hummels, Marcel Schmelzer, Neven Subotic, Nuri Sahin és Ilkay Gundogan.

A másik oldalon Anigo nem számíthat Andre Ayew, Mathieu Valbuena, Nicolas N’Koulou és Alaixys Romao játékára, az előbbi kettő sérült, a két utóbbi pedig le van tiltva.

Az OM technikusa tudja azt, hogy milyen játékerőt képvisel az ellenfél és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy egy jó eredményt érjenek el.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 7.50 1 | 7.50 Sportingbet X | 5.00 X | 5.00 Unibet 2 | 1.42 2 | 1.42 Unibet

A két csapat eddig 3-szor találkozott, amiből 2-t az Olympique Marseille nyert meg, 1-et pedig a Dortmund.

Az utóbbi 10 mérkőzéséből az OM 3-at nyert meg, 1 döntetlen született és 6-szor kikapott, ugyanennyi találkozóból a Borussia 6-t nyert meg és 4-szer kikapott.

Az 5 utolsó hazai meccséből az Olympique 2-szer győzött és 3-szor kikapott, a Dortmund mint vendég az utóbbi 5 meccséből 4-et megnyert és csak 1-szer kapott ki.

A Dortmundnak tehát mindenképpen nyerni kell ahhoz, hogy biztos továbbjutó legyen, az Olimpique Marseille az esélytelenek nyugalmával játszhat és persze a hazai pálya előnyével, na meg egy új edzővel. Annyi biztos, hogy nem lesz könnyű dolga a Dortmundnak.

Összegzés:

Mindezeket figyelembe véve, én úgy gondolom, hogy mégis a német csapat esélye nagyobb, én rájuk teszem a tippemet.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Borussia Dortmund Győzelem | 1.44 Borussia Dortmund Győzelem | 1.44 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/12/11, 10:26

Related Articles

Leave a Reply