by

AC Milan vs. Ajax Amsterdam – 2013/12/11

2013. December 11. Wednesday in Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Tippek, UEFA Bajnokok Ligája

AC Milan VS

UEFA Bajnokok Ligája

2013/12/11 20:45 (CET),

San Siro

Ajax Amsterdam
Liga pozíció: 2 Liga pozíció: 3
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Ezen a mérkőzésen az UEFA Bajnokok Ligája H csoportjának 2. és 3. helyezettje találkozik egymással egy ki-ki meccsen.

A Milannak elég a döntetlen is, de az Ajaxnak győznie kell ahhoz, hogy a BL elitjébe kerüljön.

Allegri, az AC Milan technikusa, azt nyilatkozta, hogy nem engedhetik meg maguknak azt, hogy döntetlenre hajtsanak, még akkor sem ha ez elég a továbbjutáshoz. A Milannak az előnye egy pont és a hazai pálya, de ez még nem elég a továbbjutáshoz, jól kell játszani az Ajax ellen és nyerni kell, mondta az olaszok kapitánya.

A Milannak három fontos játékosa gyógyult fel a sérülésből Stephan El Shaarawy, Giampaolo Pazzini és Mattia De Sciglio de hiányozni fognak Ignazio Abate, Robinho és Valter Birsa.

A másik oldalon az Ajax nem számíthat Nicolai Boilesenre, Kolbeinn Sightorssonra és Siem de Jongra.

Frank de Boer, az Ajax edzője szerint a továbbjutási esélyek 50-50 százalék, ugyanakkor elmondta, hogy mind a két csapat játéka feljavult az utóbbi időben.

Mario Balotelli a Milan játékosa egymaga képes mérkőzéseket eldönteni amikor jó napot fog ki, de ugyanakkor láthattuk az Ajax teljesítőképességét az FC Barcelona ellen, ezen a találkozón bármi megtörténhet, valószínűleg ez lesz a mai estének a legérdekesebb és lehet legszebb csatája.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.65 1 | 1.65 Winmasters X | 4.00 X | 4.00 Sportingbet 2 | 5.60 2 | 5.60 Unibet

Az 5 utóbbi egymás elleni meccsből a Milan 2-szer nyert, 2-szer döntetlen lett, 1-szer pedig az Ajaxnak sikerült nyerni.

A Milan az utolsó 10 találkozójából 3-at nyert meg, 4 döntetlenre végződött és 3-szor kikapott, ugyanennyiből az Ajaxnak 7-szer sikerült nyerni, 1-szer döntetlent harcolt ki és 2-szer kikapott.

Az olaszok az utóbbi 5 hazai meccsükből 1-et nyertek meg, 3-szor döntetlen lett és 1-szer vereséget szenvedtek, az Ajax mint vendég az utolsó 5 mérkőzéséből 2-t nyert meg, 1 döntetlenre végződött és 2-szer kikapott.

A statisztikáik nem túl jók, de mind a két csapat javuló formát mutat az utóbbi időben, nehéz dönteni, nehéz tippelni.

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy az Ajax ugyanolyan jó teljesítményt fog nyújtani mint az FC Barcelona ellen és továbbjut. A tippem Ajax győzelem.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Ajax Amsterdam Győzelem | 5.70 Ajax Amsterdam Győzelem | 5.70 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/12/11, 12:06

Related Articles

Leave a Reply