by

Olympiakos Piraeus vs. RSC Anderlecht – 2013/12/10

2013. December 10. Tuesday in Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Bajnokok Ligája

Olympiakos Piraeus VS

UEFA Bajnokok Ligája

2013/12/10 20:45 (CET),

Jeórjosz Karaiszkákisz

RSC Anderlecht
Liga pozíció: 2 Liga pozíció: 4
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Az UEFA Bajnokok Ligájának C csoportjában a PSG már továbbjutó, de a második helyért még 2 csapat küzd, az Olympiakos és a Benfica.

Az Olympiakos Piraeus egy görög labdarúgócsapat amelyet 1925-ben alapítottak Pireuszban. Görögország egyik legnépszerűbb együttese, többszörös bajnok, kupa-győztes és görög szuperkupa-győztes, nemzetközi szinten a legjobb eredménye egy Balkán-kupa-győzelem.

Az RSC Anderlechtet 1908-ban alapították Brüsszel Anderlecht nevű kerületében. Az Anderlecht a belga csapatok közül a legtöbb belga bajnoki címet szerezte, ezenkívül többszörös belgakupa-győztes és belga szuperkupa-győztes, nemzetközi szinten a legeredményesebb belga csapatnak számít, 2-szer nyert KEK-et és 1-szer UEFA-kupát, 2-szer pedig UEFA-szuperkupát is megnyerte.

Az Olympiakos a csoportjában a második helyen tartózkodik egyenlő pontszámmal a harmadik helyen álló Benficaval. Ha a görög csapat legalább olyan eredményt ér el mint a portugálok, akkor ők a továbbjutók mivel az egymás elleni mérleg nekik kedvez.

Az Olympiakos az esélyesebb a győzelemre Michel szerint, a vezetőedző ugyanakkor azt is elmondta, hogy ő egyáltalán nem fog még gondolni sem a liszaboni mérkőzésre, győzelemmel szeretné kiharcolni a továbbjutást.

Az Olympiakosnak két sérültje van, akik biztosan nem fognak játszani az Anderlecht elleni meccsen, az egyik Kostas Mitroglou (csatár) a másik pedig Gannis Maniatis (védőjátékos), Michel elmondta, hogy e két játékos nélkül is képesek győzni az Anderlecht ellen.

Az Anderlecht esélytelen már a továbbjutásra, edzőjük John van den Brom azt nyilatkozta, hogy nekik nagyon fontos a jó játék és nem fogják ingyen odaadni magukat. Az Anderlecht bármikor képes meglepetésekre.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.36 1 | 1.36 Sportingbet X | 5.40 X | 5.40 Unibet 2 | 10.00 2 | 10.00 Winmasters

A csapatok 2-szer játszottak egymás ellen, mindkét mérkőzést az Olympiakos nyerte meg.

Az Olympiakos az utolsó 10 meccséből 8-at megnyert, 1-szer döntetlen lett és 1-szer kikapott, ugyanennyiből az Anderlecht 5 mérkőzést nyert meg, 2 döntetlen született és 3-szor kikapott.

Az Olympiakos az utóbbi 5 hazai találkozóját mind megnyerte, az Anderlecht mint vendég az utolsó 5 meccséből 2-t megnyert, 1-en döntetlen lett és 2-szer kikapott.

Nem túl jó az Anderlecht statisztikája, de előfordulhat, hogy a belgák az esélytelenek nyugalmával lépnek pályára és kikaparják a gesztenyét a Benficanak.

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy mégis papírforma szerint fog lezajlani a mérkőzés, tippem görög győzelem.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Olympiakos Piraeus Győzelem | 1.35 Olympiakos Piraeus Győzelem | 1.35 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/12/10, 11:37

Related Articles

Leave a Reply