by

Manchester United FC vs. Shakhtar Donetsk – 2013/12/10

2013. December 10. Tuesday in Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Tippek, UEFA Bajnokok Ligája

Manchester United FC VS

UEFA Bajnokok Ligája

2013/12/10 20:45 (CET),

Old Trafford

Shakhtar Donetsk
Liga pozíció: 1 Liga pozíció: 2
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Az UEFA Bajnokok Ligája A csoportjában egy továbbjutó kiléte ismert, hogy ki lesz a másik továbbjutó az az utolsó fordulóban fog eldőlni.

A Manchester Unitedről már több elemzést is írtam, így őket nem fogom bemutatni, de azt megjegyzem, hogy a vörös ördögök BL specialisták, hisz 3 alkalommal is sikerült megnyerjék azt.

A Shakhtar Donetsk ukrán labdarúgócsapat melyet 1936-ban alapítottak, többszörös ukrán bajnok és kupa-győztes, 1-szer pedig megnyerte az UEFA-kupát is.

Robin van Persie és Wayne Rooney vereség nélkül akarják megnyerni a csoportot, de elég gyenge formát mutatott a csapat a Premier Ligában, alig egy hét leforgása alatt két hazai mérkőzésükön szenvedtek vereséget. David Moyes tanítványai legalább döntetlent kell elérjenek ezen a mérkőzésen, ahhoz, hogy első helyen jussanak tovább a csoportból.

Lucescu, a Shakhtar Donetsk román edzője, fél a Manchester Unitedtől és nem engedi becsapni magát attól, hogy az ördögök gyengén szerepelnek a Premier Ligában, úgy gondolja, hogy csapatának egy nagyon nehéz mérkőzése lesz az Old Traffordon. Az ukránoknak győzelemre van szükségük, hogy biztosak legyenek a továbbjutásban függetlenül attól, hogy mi történik San Sebastiánban a Real Sociedad-Bayer 04 Leverkusen mérkőzésen.

Ez a találkozó nem csak a két csapat mérkőzése lesz, hanem a háttérben két nagyon jó képességű kapitány párharca is. Érdemes lesz megnézni ezt a meccset.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.05 1 | 2.05 Winmasters X | 3.60 X | 3.60 Winmasters 2 | 3.90 2 | 3.90 Unibet

A két csapat eddig egyszer játszott egymás ellen, akkor pedig döntetlen született.

A Manchester United a 10 utóbbi meccséből 5-öt nyert meg, 3 döntetlen született és 2-szer kikapott, ugyanennyiből a Shakhtar 7-et nyert meg, 1-szer döntetlen lett és 2-szer vereséget szenvedett.

A vörös ördögök az utolsó 5 hazai mérkőzésükből 3-at nyertek meg, 2-szer pedig kikaptak, a Shakhtar mint vendég az utóbbi 5 meccséből 4-et megnyert és csak egyszer hagyta el vesztesen a pályát.

Lucescu legénységének jobbnak tűnik a statisztikája, de a Manchester United otthon az Old Traffordon játszik valószínű telt ház előtt.

Nehéz tippelni, nehéz jósolni, lehet a Manchester jut tovább elsőnek, de az is lehet, hogy a második helyre szorul. Jó kis mérkőzés lesz. Győzzön a jobbik!

Összegzés:

Tippem MU győzelem egy nagyon szoros mérkőzésen.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Manchester United Győzelem | 2.05 Manchester United Győzelem | 2.05 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/12/10, 13:00

Related Articles

Leave a Reply