Nyert, de búcsúzott a Győr

2014. July 25. Friday in Hírek, UEFA Európa Liga

A bajnoki ezüstérmes Győr a csütörtöki visszavágón 1-0-ra nyert a svéd Göteborg vendégeként a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában, azonban 3-1-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól.

 

Európa Liga-selejtező, 2. forduló, visszavágó:

IFK Göteborg (svéd)-Győri ETO FC 0-1 (0-0)

Göteborg, 8000 néző, v.: Frankowski (lengyel)
Továbbjutott: az IFK Göteborg, 3-1-es összesítéssel.
gólszerző: Andric (68.)
kiállítva: Rudolf (66.)
sárga lap: Augustinsson (71.), illetve Rudolf (33.), Pátkai (41.), Lang (72.)

  • IFK Göteborg: Sandberg – Augustinsson, Jonsson, Bjärsmyr, A. Johansson – Larsson (Sobralense, 69.), J. Johansson, Allansson, Smedberg (Söder, 79.) – Mahlangu – Vibe
  • Győri ETO FC: Kocic – Svec, Wolfe, Lang, Völgyi – Kamber, Pátkai (Windecker, 75.), Kronaveter (Koltai, 71.) – Varga R. (Illés, 83.), Rudolf, Andric

A házigazdák már a harmadik percben megszerezhették volna a vezetést, de Larsson szabadrúgása a kapufán csattant. A svéd együttes ezt követően is fölényben futballozott, de a helyzeteit nem tudta gólra váltani.

A fordulást követően is a svédek irányították a találkozót, ráadásul a félidő közepén a Győr Rudolf kiállítása miatt emberhátrányba került. Egy perccel később ugyanakkor Andric góljával vezetést szerzett Horváth Ferenc együttese, de ez a találat csak a szép búcsúra volt elég, ugyanis az eredmény már nem változott.

sgg \ slr \ gte

MTI 2014. július 24., csütörtök 21:01

Related Articles

Leave a Reply