by

Norwich City FC vs. Chelsea FC – 2012/12/26

2012. December 25. Tuesday in Angol Premier Liga, Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Norwich City FC VS

Angol Premier Liga

2012/12/26 16:00 (CET),

Carrow Road, Norwich

Chelsea FC
Liga pozíció: 10 Liga pozíció: 3
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A Premier League folytatódik, ahogy azt megszokhattuk. Szenteste után két nappal már jön a következő forduló. A Klubvilágbajnokságon leszereplő Chelsea a múlthéten kirobbanóan játszott és most ezt a formát kell átmenteniük a hazaiként egyetlen vereséget elkönyvelő Norwich City ellen.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
Norwich | 6.00 Norwich | 6.00 Winmasters Döntetlen | 3.90 Döntetlen | 3.90 Unibet Chelsea | 1.62 Chelsea | 1.62 Unibet

A Norwich szurkolói nem panaszkodhatnak a csapatra hazai pályán, hisz az utolsó 5 meccset nyerték mindössze 2 kapott góllal. 3 meccsen még csak gólt sem kaptak és olyan csapatok égtek itt meg mint az Arsenal (0-1) és a Manchester United (0-1). A Chelsea a múltheti Aston Villa elleni gála után (0-8) jó reményekkel indulhat neki a mérkőzésnek. A két gólátlaga külön-külön is meghaladja a 2.5-öt, így most se számítok másra mint egy élvezetes sok gólos meccsre.

A visszatérőket és a hiányzókat tekintve a Chelseanél John Obi Mikel visszatér, de Terry és Romeu kihagyja ezt a találkozót. Hazai oldalon Ruddy és Sturman kénytelen kihagyni a meccset. Tavaly a két csapat, szintén a Norwich otthonában, 0-0-ás döntetlen játszott, habár a Chelsea mindvégig dominált. Idén, fordított pályaválasztással a londoni kékek sima 4-1-es győzelmet ünnepelhettek. Semmi nem indokolja, hogy ez a meccs bármivel is másabb legyen, hisz a Chelsea top formában van. Benítez, az új edző bevált, a csapat játéka komplett, nem akad hiba a múltheti meccsre visszatekintve. Torrest feltüzelte és a fogaskerekek újra együtt forognak. A Norwich jó formában van, de a Chelsea ebben a formában bármely top európai csapatnak rágós falat lenne.

Az öt egymást követő hazai győzelem a Norwichnál becsapós lehet! Az MU és az Arsenal legyőzése is meglehetősen szerencsés fordulat. A Manchester közel sem a kezdő csapatával állt ki. Sir Alex Ferguson egy gyenge Unitedet küldött a pályára, és amikor észbekapott, nem volt elegendő a fordításhoz. Az Arsenal pedig a fel-le ingadozó időszakban utazott és nem jött ki a lépés, így szintén 1-0-val hagyták el a Carrow Road-t. Mindkét csapat (MU, Arsenal) végig uralta a játékot. A Chelsea jelenleg úgy néz ki, hogy pozitívan reagált a változásra és képes felvenni a ritmust.  Ebben a formában nem lehet más a győztes, mint a Chelsea. 1.62 1.62 Unibet oddsért megéri megtenni őket.

Akik a végső győzelemben nem tudtak dűlőre jutni, azoknak ajánlanám a 2.5 gól feletti gólok számát. A Betsson nagyvonalúan 1.70-es oddsot ad rá.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Chelsea győzelem | 1.62 Chelsea győzelem | 1.62 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/12/25, 22:01

Related Articles

Leave a Reply