by

Aston Villa FC vs. Tottenham Hotspur FC – 2012/12/26

2012. December 26. Wednesday in Angol Premier Liga, Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Aston Villa FC VS

Angol Premier Liga

2012/12/26 18:30 (CET),

Villa Park

Tottenham Hotspur FC
Liga pozíció: 16 Liga pozíció: 6
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A Premier League 19. fordulójában az Aston Villa fogadja a Tottenhamet. André Villas Boas csapatának kapóra jöhet, hogy egy megtört Birmingham-i gárdával küzdhet most meg. Győzelem esetén akár a 3. helyre is felkerülhetnek. Az Aston Villának a múltheti 8-0-ás megsemmisítő vereséget kell helyrehozni.

Vajon melyikük éri el a céljait?

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
Aston Villa | 3.85 Aston Villa | 3.85 Unibet Döntetlen | 3.50 Döntetlen | 3.50 Sportingbet Tottenham | 2.00 Tottenham | 2.00 Sportingbet

Aston Villa FC

Az Aston Villa hazai és vendég formáját tekintve az idényben 2 pont a különbség. Az otthon szerzett 10 pont mellé az idegenben megkaparintott 8 ponttal a 16. helyre érdemes a csapat, ami csupán 3 pont a kieséstől. A csapat játékoskeretét tekintve nem ide sorolnánk őket, de az idei produkciójuk borzalmas. Ha otthon vannak, ha idegenben, az ember nem tudja, hogy mire számítson. Épp ezért a formából kiinduló elemzéstől most eltekintek, de egyébként 1-3-1 (GY-D-V) hazai pályán, méghozzá gólszegény meccseken.

Tottenham Hotspur FC

A Tottenham idegenbeli formája 2-0-3, ami pontokat tekintve megfelel az Aston Villáéval. De itt érdemes a 3.8-as gólátlagra figyelmet fordítani. Az elmúlt 5 fordulóban kivétel nélkül 2.5 gól fölé ment a csapat. Villas Boas célja, hogy komolyan vegyék a nagyok között, ehhez pedig eredmények szükségesek. Ha megbukik a második Premier League csapatával is, mehet a süllyesztőbe. Ezért az ilyen meccseket kell megfognia, ahol gyengébb formában van az ellenfél.

A hazaiaknál jelentős érvágás Agbonlahor hiánya és várhatóan Bent, Vlar, Gardner és Dunne is kihagyja ezt a meccset. A túloldalon Villas Boasnak csupán Kaboult kell pótolnia, így a rendelkezésre álló keret a Tottenham felé dönti a mérleget. Legutóbb a Villa Parkban 1-1-es döntetlent játszott a két csapat, de a Tottenham volt a dominánsabb csapat, kis szerencsével nyerhetett is volna. Akkor is a Spurs dominált és elvárható tőlük, hogy most is így legyen. Egy olyan Aston Villával kell most szembenézniük, akik az Anfield Road-on verték a Liverpoolt 3-1-re, majd hatalmasat zuhantak a Chelsea ellen (a már említett 8-0).

Összegzés:

Az Aston Villának van pár ígéretes játékosa, akik idén kiemelkedőt nyújtottak, de közülük vannak sérültek és igazi nagy áttörést egyikük sem nyújtott. Szerintem egy Tottenham szintű csapat ellen többet kell nyújtani ennél, tehát ebből kiindulva nem lesz elég az idén mutatott játék és ki fog kapni. Bizonyították ugyan, hogy nem szabad őket félvállról venni (1-3 Liverpool- Aston Villa), de ugyanez kétszeresen elmondható a Tottenhamre is. Legutóbb fordított pályaválasztásnál a Tottenham simán nyert 2-0-ra és írányították a játékot. 2.00-es oddsért megéri megtenni a vendégeket.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Tottenham Győzelem | 2.00 Tottenham Győzelem | 2.00 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/12/26, 02:07

Related Articles

Leave a Reply