by

SS Lazio vs. Cagliari Calcio – 2013/01/05

2013. January 5. Saturday in Mérkőzés elemzés, Olasz Serie A, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

SS Lazio VS

Olasz Serie A

2013/01/04 20:45 (CET),

Stadio Olimpico

Cagliari Calcio
Liga pozíció: 2 Liga pozíció: 17
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Újra beindul a Serie A szombattól. A remek hajrával a 2. helyre feljövő Lazio és a kiesés ellen küzdő Cagliari küzdelme érdekes párharcnak ígérkezik.

Kíváncsian várhatjuk, hogy a szuper menetelését folytatja-e a fővárosi alakulat, vagy a veszélyzónát elkerülni kívánó vendégek kerülnek ki győztesen.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
Lazio | 1.55 Lazio | 1.55 Unibet Döntetlen | 4.10 Döntetlen | 4.10 Winmasters Cagliari | 6.70 Cagliari | 6.70 Unibet

Az olasz bajnokság a féltávhoz ér ezzel a fordulóval. A Lazio győzelme esetén biztosan a 2. helyen maradhat, emellett a Cagliari akár 4 pontra is kerülhet a kieséstől, ami megnyugtatná a pocsék formában lévő vendégek szurkolóit. Utóbbira nem sok esélyt látok, hisz a fővárosiak formája (GY GY GY GY D) jelenleg a legjobb a bajnokságban. Ami a vendégeket illeti, nekik pedig a legrosszabb sorozat címe jár (V V V V V). Nem csoda tehát, hogy kezd ideges lenni mindenki a csapat háza táján. Legutóbb még 2012.10.31-én tudták a -jelenleg 11 ponttal az utolsó helyen- álló Siena-t elverni hazai pályán. Tehát időszerű lenne felfelé elindulni, de nem az élcsapatokat kell elverniük. Gondolom kiderült, hogy az érvelésem teljes mértékben a hazai győzelem mellett szól, amire az 1.55-ös odds remek.

De, ha maradtak volna kétségek folytatom… A Lazio az előző fordulóban a Sampdoria-t verte 0-1 arányban idegenben. Uralták a játékot minden szempontból és úgy gondolom, hogy most is hasonlóan fognak cselekedni, főleg a hazai pálya előnyét élvezve. Miroslav Klose a házi gólkirály, aki remek formát produkált az elmúlt meccseken. Az Inter elleni rangadón -a közelmúltban- az egyetlen mindent eldöntő gólt is ő szerezte. A Cagliari legutóbb a listavezető és egyben címvédő Juventus-tól kapott ki a hosszabbításban beszedett két góllal otthon (1-3). Azon a meccsen is csak büntetőből tudtak betalálni és hozzátartozik az igazsághoz, hogy 10 emberrel fejezték be a meccset, de a Juventus végig nyomást gyakorolt a csapatra amely 10 (később 9) emberrel védekezett és végül el is bukott. Nem látom esélyét a vendég pontszerzésnek, viszont egy többgólos Lazio győzelemnek annál inkább.

A következő pár sor azoknak szól, akik a győztes végkimenetelének megtétele helyett mást választanának, nagyobb kockázat mellett. A római csapat formája a legjobb jelenleg, ennek ellenére persze nem tenném meg őket a Juventus ellen. De, mivel most nem a listavezetőt fogadják, hanem a kiesés szélén álló Cagliari-t, így akár a hendikeppes győzelemre is látok esélyt. és a bátrabbaknak javasolom is. 2.45 2.45 Winmasters odds van az egy gólos hendikeppre, tehát ez azt jelenti, hogy legalább két góllal kell nyernie a Lazionak. Ez a 10 gólos Klose és a 7 gólos Hernanes párossal elől lehetséges is.

A végére még egy utolsó tipp. A két csapat meccsein eddig 93 gól esett, ami különvéve átlagosan 2.58-as átlag. Tehát a 2.5 gól feletti fogadás 1.90 1.90 Unibet oddsért szintén jó ajánlat.

Köszönöm, hogy elolvastad! Sok sikert és jó szerencsét kívánok!

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Hazai győzelem | 1.55 Hazai győzelem | 1.55 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/01/05, 01:33

Related Articles

2 responses to SS Lazio vs. Cagliari Calcio – 2013/01/05

Leave a Reply