Neymar: előbb az Ajax, aztán az el clásico

2014. October 20. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Neymar
Neymar szerint az Ajax ellen BL-meccs kedden legalább olyan fontos, mint a hétvégi spanyol bajnoki rangadó. A brazil győzelmet vár csapatától a hollandok elleni mérkőzésen.

 

A Primera Division legnagyobb rangadója a Real Madrid és a Barcelona klasszikus összecsapása, a két sztárcsapat szombaton játszik egymással a spanyol pontvadászat keretein belül. A két gárda mérkőzése mindig érdekes, ám idén a statisztikai mutatók miatt különösen izgalmas bajnoki vár a szurkolókra, ugyanis a Barcelona góltalansági rekorddal várja a királyiak elleni mérkőzést, míg a madridi csapat 8 meccsen lőtt 30 találatával döntöget csúcsokat.

Viszont mindkét együttesre nagyon fontos találkozó vár a Bajnokok Ligája-fordulóban, a Barcelona az Ajaxot fogadja kedden.

“Kedden még van egy meccsünk, amit meg kell nyerni, és majd csak azután kezdünk el gondolkozni az el clásicón. Számomra pedig az a fontos, hogy mindkét meccsen góllal tudjam segíteni a csapatot” – jelentette ki Neymar.

A győzelem mindkét csapat számára elengedhetetlen lenne, a katalánok 3 ponttal második helyen állnak, míg az amszterdami csapat két döntetlennel a háta mögött harmadik.

A Barcelona és az Ajax a tavalyi kiírásban is egy csoportban küzdött, akkor a katalánok 4-0-ra nyertek a hollandok ellen otthon, míg az amszterdamiak 2-1-es győzelemmel vágtak vissza.

A Barcelona keddi győzelmének az oddsa 1.12, a döntetlenre 10.00, a vendégek sikerére 26.00 a szorzó. Arra, hogy Neymar beveszi a hollandok kapuját, 1.61 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply