Bale megsérült

2014. October 20. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Gareth Bale
Gareth Bale kisebb csípősérülést szenvedett a hétvégén, szereplése veszélybe került a Liverpool és a Barcelona ellen.

 

A királyi alakulat vasárnap öt góllal verte a Levantét, az idegenbeli bajnokin nem lépett pályára Gareth Bale. A walesi labdarúgó csípősérülés miatt csak a kispadon kapott helyet Carlo Ancelottitól, és mivel a meccsen nem volt szükség a bevetésére, csereként sem lépett pályára.

Az állapotával kapcsolatban hétfőn több vizsgálaton is átesett, ezek pedig nem túl bíztató eredménnyel szolgáltak.

“A Gareth Bale-en elvégzett vizsgálatok egy izomsérülést fedeztek fel a csípője jobboldalán” – szól a királyiak szűkszavú bejelentése.

A walesi játékát az előző idényben kritizálták, de sokak szerint idén sikerült megtalálnia a helyét, ennek köszönhetően ebben a szezonban 12 meccsen már öt gólt szerzett.

A spanyol sajtó várakozása szerint a bejelentés egyértelműsíti, hogy Bale kihagyja a Liverpool elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-meccset, de a hétvégi el clásicón való szereplése is veszélybe került.

A walesi kiesése jó hír a liverpooliaknak, akiknek menedzsere a szerdai meccs kapcsán éppen Bale-t emelte ki.

“A Real Madridban elképesztő tehetségek vannak, képesek kis területen is játszani, de ha kinyílik előttük a tér, senki sem tudja megállítani őket, a kontráik Ronaldo és Bale gyorsasága miatt nagyon veszélyesek, mindketten simán indulhatnának 100 méteres síkfutásban az olimpián” – jelentette ki Rodgers.

A spanyol együttes szerdai sikerének az oddsa 1.80, a döntetlenre 4.00, a házigazda angolok győzelmére 4.50 a szorzó. Arra, hogy Ronaldo megszerzi szezonbeli 20. találatát a Liverpool ellen, 1.66 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply