Touré meccsről meccsre jobb

2014. October 20. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Yaya Toure
Yaya Touré pályafutása legjobb szezonját zárta a nyáron, s bár idén meg sem közelíti azt a formát, Manuel Pellegrini szerint meccsről meccsre jobb teljesítményt nyújt.

 

A Manchester City varázslatos tavasszal végzett az angol bajnokság tabellájának az élén, a gárda nagy csatában múlta felül a hajrában a Liverpoolt és a Chelsea-t. A siker egyik kovácsa egyértelműen Yaya Touré volt, aki a középpálya motorjaként fontos szerepet játszott a támadások kialakításában és a védekezésben is.

A nyáron azonban sok minden történt a játékossal, aki megorrolt a klubra, amiért az megfeledkezett születésnapjáról. A nyári vb-n már közel sem tudott az elefántcsontparti válogatott vezére lenni, ebben akadályozta, hogy nem sokkal a torna előtt hunyt el rákbetegségben szenvedő fivére.

Az idei szezonban egyelőre csak árnyéka önmagának, ám Pellegrini úgy véli, hogy ez nem marad így, és Touré meccsről meccsre javuló teljesítményt mutat.

“Yaya képes különbséget tenni a pályán, egy nagyon nehéz nyáron van túl, de minden meccsen képes előbbre lépni” – jelentette ki a chilei menedzser.

A középpályásnak a Bajnokok Ligája hétközi fordulójában a CSZKA Moszkva otthonában lesz lehetősége javítani, az orosz gárda üres lelátók előtt látja vendégül angol ellenfelét. Pellegrini szerint ez még akkor is rossz, ha csapata idegenben fog pályára lépni, a szakvezető szerint nézők nélkül a játék nem sokat ér.

A CSZKA Moszkva sikerének az oddsa 6.50, a döntetlenre 4.20, a Manchester City győzelmére 1.57 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply