Nem tud sokat a pletykákról Icardi

2016. August 1. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Mauro Icardi
Mauro Icardi-t, az Inter futballistáját leigazolná a rivális Napoli, viszont a csapatkapitányt a milánói klub nem szeretné eladni – maga a futballista pedig nincs is igazán tisztában a róla szóló hírekről.

Erick Thohir, az Inter elnöke elismerte, ajánlatot kaptak a Napolitól Icardiért, ők azonban nem tartották megfelelőnek azt, így egyből el is utasították. Sajtóhírek szerint a nápolyiak nem hagyják annyiban a dolgot, egy 70 millió eurós ajánlattal fognak visszatérni – ez pedig már egy olyan összeg, amire az Internél szinte biztos, hogy rábólintanak, az azonban még egyáltalán nem vehető garanciának, hogy maga a futballista is váltani szeretne.

Icardi igazi sztárnak számít a San Siróban, a csapatkapitányi karszalagot is ő viseli fiatal kora ellenére. A 23 éves csatárnak a Napoliban Gonzalo Higuaint kellene pótolnia, aki nemrég a Juventushoz szerződött. Icardi a Bayern München elleni felkészülési mérkőzésen gólt szerzett, csapata 4-1-re kikapott, és az összecsapást követően elárulta, nem sokat tud a sajtóban megjelent találgatásokról.

“Az elmúlt napokban rengeteget cikkeztek rólam, de én nem voltam otthon, így nem igazán vagyok tisztában a dolgokkal” – mondta az egyszeres argentin válogatott a riportereknek. “Hallottam a kritikákról is, de az emberek csak kívülről látják a dolgokat. Elhihetik nekem, nagyon nyugodt vagyok.”

Icardi csapattársa, Sztevan Jovetics is arról számolt be a Premium Sportnak adott interjújában, hogy az argentin nyugodtnak tűnt az elmúlt napokban, semmilyen idegeskedést nem látott rajta. Hozzátette, a távozásának nem örülne, mert egy nagyon jó futballistának tartja.

Az Inter augusztus 21-én, a Chievo otthonában kezdi meg a szezont. Arra, hogy a hazaiak nyerik meg a találkozót a szorzó 3.75, míg a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére pedig 2.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply