Hamar döntött Vardy a jövőjéről

2016. August 1. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Jamie Vardy
Sokan gondolják azt, hogy Jamie Vardy éjszakákat maradt fent azért, hogy átgondolja az Arsenal ajánlatát – ez azonban nem így történt, a Leicester City támadója ezt maga árulta el.

Fantasztikus szezont tudhat maga mögött Vardy, hiszen az ő remek teljesítményének is köszönhetően a Leicester megnyerte a Premier League legutóbbi kiírását, így az ősszel biztos, hogy a Bajnokok Ligájában fog szerepelni. Az angol válogatottban is bemutatkozó gólerős játékos iránt komoly kereslet mutatkozott, bár olyan ajánlatot, melyet a Leicester is elfogadott, csak az Arsenal rakott. Vardy azonban nemet mondott Arsene Wenger menedzser hívásának, és döntése meghozatala egyáltalán nem is volt nehéz.

“Nem egyszer mondtam a srácoknak, akikkel igazi testvériséget alkotunk, hogy imádok itt lenni, és még vannak befejezetlen ügyeink” – mondta Vardy a Sky Sportsnak adott interjújában. “Úgy érzem, hogy a klub egy irányba megy, ez pedig előre vezet, és én éppen ezért akarok a részese lenni. Nem volt olyan nagy döntés, mint azt gondolják az emberek. Elég könnyű volt meghozni azt, és tudom, hogy maradni akarok.”

N’Golo Kante már távozott a Chelsea-hez az alapemberek közül, Vardy maradt, Rijad Mahrez sorsa pedig még nem dőlt el. Nem titok, hogy az Arsenal erősen ostromolja a klubot és a játékost, Claudio Ranieri pedig arra kérte az előző szezon legjobbjának megválasztott algériait, hogy gondolja át a döntését, mert az “ágyúsoknál” könnyen a kispadon találhatja magát.

Vardy is bízik abban, hogy Mahrez a maradás mellett dönt, a Sky Sportsnak a következőket mondta: “Szerintem a keret minden tagja marasztalja, de ez nem rajtunk, hanem Rijadon és a klubon múlik.”

A Leicester augusztus 7-én játssza első tétmeccsét, ellenfele az FA Kupa-győztes Manchester United lesz az angol Szuperkupáért kiírt találkozón. A “rókák” győzelmére a szorzó 4.00, míg a “vörös ördögök” sikerét 1.85.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply