Nem pánikol Mourinho

2015. August 31. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho
Az angol bajnokságban szombaton a Chelsea második vereségét szenvedte el, de Jose Mourinho szerint nincs szükség hirtelen igazolásokra.

Az angol bajnoki címvédő csendes nyarat zárt, a sima győzelem után a szakmai stáb nem látta értelmét az igazolásoknak. A nyári átigazolási piacon ezúttal nem robbantott bankot a londoni egyesület, amelynek vezetőedzője úgy ítélte meg, hogy csapatának nem kell erősíteni. Azonban a szezon kezdése már nem ezt látszik igazolni, a Chelsea szombaton már második kínos vereségét könyvelte el a bajnokságban.

A londoniaknál szombaton 100. alkalommal ült le a hazai kispadra a portugál szakember, akinek csapata 2-1-re kapott ki a Stamford Bridge-en a Crystal Palace-tól. A Chelsea az Arsenal elleni Community Shield-vereséggel kezdte a szezont, a bajnokság első négy körében a Manchester City is elpáholta.

A szombati vereség ellenére Mourinho nem kezd kapkodni.

“Remélem, hogy emiatt a vereség miatt nem kezdünk el igazolni, nem szeretném. A szezonnal kapcsolatban már április 21-én elmondtam az elképzeléseimet, nem hiszem, hogy sok értelme lenne most, augusztus 30-31-én kitalálni, hogy ezt vagy azt szeretném megszerezni. Nem kell kapkodni, ennél én is és a játékosok is többre vagyunk képesek” – nyilatkozta Mourinho.

Az angol bajnokság következő fordulójában a Chelsea az Everton otthonában javíthat: a hazai győzelem a szorzó 3.75, a döntetlenre 3.60, a vendégek sikerére 1.90.

Az múlt szezonban a londoniak oda-vissza legyőzték a liverpooli együttest a pontvadászatban: hazai pályán 1-0-ra nyert a Chelsea, míg idegenben 6-3-ra.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply