A Herthában folytatja Ibisevic

2015. August 31. Monday in Hírek, Német Bundesliga

Vedad Ibisevic
A Stuttgart bosnyák támadóját leigazolták a berliniek, aki tavaly január óta nem szerzett gólt.

Ibisevic nagy tehetségként érkezett a német Bundesligába, az Aachen után a Hoffenheimben is kimagaslót nyújtott, majd 2012-ben Stuttgartba igazolt. Folyamatosan kezdő játékos volt a sváboknál is, ám az elmúlt szezonokban valami nem rendben nála. A 202 német bajnokin összesen 82 gólt szerző bosnyák csatár 2014 januárjában még bevette a Bayern München kapuját a bajnokságban, az volt egyébként a 10. találata az idény során, vagyis előkelő helyen állt a góllövőlistán is, ám azóta nem talált be. Az elmúlt másfél szezonban összesen 20 bajnokin kapott játéklehetőséget, ám nem tudott gólt szerezni.

Ennek ellenére a Dárdai Pál vezette berlini szakmai stáb lát benne fantáziát, erre utal az, hogy az átigazolási időszak vége előtt leigazolták. A két klub nem hozta nyilvánosságra Ibisevic csapatváltásának részleteit.

“Nagyon fontos időszak volt az életemben a VfB-nél töltött évek, még akkor is, ha néha nem sikerült kiharcolni a várt eredményt. Végül is mindenki egyetértett abban, hogy ez a váltás a megfelelő döntés” – nyilatkozta Ibisevic, és sok sikert kívánt egykori csapatának.

A hírek szerint Ibisevic majd csak az EB selejtezők után csatlakozik a Hertha keretéhez, Bosznia-Hercegovina Belgiummal és Andorrával mérkőzik.

A két csapat szeptember 12-én éppen egymás ellen folytatja szereplését a Bundesligában: a Hertha sikerének a szorzója 2.50, a döntetlenre 3.30, a Stuttgart győzelmére 2.80 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply