A Bayern München a Juventusból igazolt

2015. August 31. Monday in Hírek, Német Bundesliga

Kingsley Coman
A Bayern Münchenbe került két éves kölcsönba Kingsley Coman, a francia tehetség már húszéves kora előtt a harmadik nagy klubban kap bizonyítási lehetőséget.

Az ifjú focista Münchenbe igazolásáról a felek már napok óta egyezkednek, szombaton Massimiliano Allegri már elismerte, hogy Coman a Bayernhez szerződik. A bajor klub pedig vasárnap jelentette be, hogy a csak 19 éves labdarúgó Josep Guardiola keretében folytatja.

A két klub megegyezése értelmében Coman két évre kerül Münchenbe, a németek pedig a kölcsönszerződés lejárta után le is igazolhatják. A bajorok a kölcsönért hétmillió eurót fizetnek az olasz klubnak, amely további 21 milliót kap, ha a Bayern 2017-ben úgy dönt, hogy végleg megtartja Comant.

A francia tehetség a Paris Saint-Germainben lett profi játékos, de Párizsban nem akadt esélye bizonyítani, ezért szerződése lejártával tavaly a Juventusba igazolt. Torinóban is csak néhány meccs jutott neki, ezért ismét továbbállt, ám a válogatottság kapujában álló szélsőnek Münchenben is komoly konkurenciája lesz majd.

Ugyanakkor a bajorok bejelentették, hogy Dante a Wolfsburgban folytatja. A brazil válogatott védő három év után vált csapatot, mert azt reméli, hogy a Wolfsburgban több játéklehetőséghez jut. Dante első évében még stabil oszlopa volt a bajorok hátsó alakzatának, de Guardiola irányítása alatt elvesztette helyét a kezdőben.

Az EB selejtezők után a Bayern München az Augsburgot fogadja a Bundesligában: a hazai győzelem szorzója 1.12, a döntetlenre 8.00, a vendégek sikerére 19.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply