Még nincs gólja Ronaldónak

2015. August 31. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Cristiano Ronaldo
A Real Madrid szurkolók nagy várták a Betis elleni hazai meccset, mivel imádott csapatuk egy csalódást keltő gijóni döntetlennel kezdte a Primera Divisiónt.

A Betis a másodosztályt megnyerve került vissza újra az élvonalba, de csodaszámba ment volna, az is ha egy döntetlent el tud érni a Santiago Bernabéu-stadionban. A Real úgy kezdte a meccset, ahogy azt egy nagycsapatnak hazai pályán kell, és már a 2. percben vezetést szerzett: James Rodríguez beadása után Bale-nak szinte az üres kapuba kellett csak fejelnie.

A félidő hajrájában James Rodríguez szerzett gyönyörű gólt, szabadrúgása után a labda a jobb kapufáról vágódott a hálóba. A szünet után a Real lemásolta az első félidei kezdést, még két perc sem telt el, amikor ismét gólnak tapsolhattak a nézők, Bale jobbról tette középre a labdát, ahol Benzema érkezett. Aztán ismét James Rodríguez nagy pillanata következett, a kolumbiai támadó az ötösön lekezelte Kroos lövését, majd ollózva szerezte csapata negyedik, saját maga második gólját. A Betis alárendelt szerepet játszott, de volt esélye a szépítésre, mivel büntetőhöz jutott, de Rubén Castro lövését Keylor Navas hárította.

Az ötödik gól a 88. percben esett, Bale bombázott 20 méterről nagyon pontosan. Cristiano Ronaldo nem lőtt gólt, az előző szezon gólkirálya két forduló alatt még nem talált be.

Az EB selejtezők után a Real Madrid az Espanyol vendége lesz. A barcelonai csapat győzelmére 9.00, a döntetlenre 5.00, a Real sikerére 1.33 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply