Nem kellenek sztárok Klopp-nak

2016. July 17. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Jurgen Klopp
Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere szerint nincs szükség arra, hogy nagy ászokat szerződtessen a 2016-17-es szezonra. A német szakember szerint az nem előrelépés, ha nagy pénzért világsztárokat vásárol a klub, ő inkább arra fókuszált az elmúlt hetekben, hogy a lehető legjobbat tegye a klubnak.

A Liverpool egyelőre három játékost igazolt 38,7 millió font értékben. A Schalke védője, Joel Matip ingyen érkezett, a Southampton szenegáli csatára, Sadio Mane 34, a Mainz kapusa, Loris Karius 4,7 millió fontba került.

Kiárusítási oldalon is összejött már 27 millió font, köszönhetően többek között annak, hogy a Bournemouth 15 milliót fizetett Jorden Ibe megszerzéséért, a Fenerbahce pedig 5 milliót utalt át a szlovák Martin Skrtelért.

“Nem szeretnék olyan játékosokra vágyni, akinek megszerzésére semmi esélyünk. Minden évben ez az az időszak, amikor a legnagyobbak várakozásokat. Mindenki nagy nevekre és nagy előrelépésre számít. De én 100 százalékig elégedett vagyok azokkal a srácokkal, akiket eddig hoztunk” – mondta, utalva arra, hogy a Manchester United Zlatan Ibrahimovicot és Henrih Mkitarjant, míg a Manchester City többek között Ilkay Gündogant szerződtette.

“Mi más utat járunk, csapatot építünk, és be kell bizonyítanunk, hogy a mi gondolkodásmódunk a jobb” – tette hozzá.

Az augusztus 14-i bajnoki nyitányig még hét felkészülési mérkőzés vár a csapatra. Eddig kettőt játszott: július 8-án 1-0-ra verte a Tranmere Roverst, 13-án pedig 5-0-ra a Fleetwood Townt.

Vasárnap a Wigan Athletic, jövő szerdán, július 20-án pedig a Huddersfield Town ellen játszik, ezt követően jönnek az igazán nívós ellenfelek, a Chelsea (július 28.), az AC Milan (július 31.), az AS Roma (augusztus 2.), majd a Barcelona (augusztus 6.).

Augusztus 7-én a Mainz ellen zárul a felkészülés, 14-én pedig már az Arsenal otthonában igazi rangadón bizonyíthat: a győzelmére a szorzó 3.40, a döntetlenre 3.40, míg a londoniak hazai sikerére 2.10.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply