Nem akar Milánóba költözni Valero

2016. July 12. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Borja Valero
A hírek szerint a Milan szeretné szerződtetni a Fiorentina középpályását, Borja Valero-t, aki azonban a firenzeieknél szeretné szögre akasztani a stoplisát.

Az egyszeres spanyol válogatott még 2012-ben csatlakozott jelenlegi kenyéradójához, és gyorsan alapember és a közönség kedvence is lett. Több mint 170 alkalommal öltötte magára a lilák szerelését, és bár 31 éves komoly kérői még mindig vannak – legutóbb állítólag a Milan jelentkezett be érte.

“Én nem tudok többet a Milannal kapcsolatos pletykákról, mint bárki más” – mondta a 31 éves futballista. “Semmilyen új hírem nincs ezzel kapcsolatban. Szeretném kifejezni a tiszteletem az új vezetőedző, Vincenzo Montella felé, hogy megkapta az állást, a legjobbakat kívánom neki. Minden évben remek érzés azt hallani, hogy érdeklődnek irántam, de én a Fiorantina játékosa vagyok, ahol jól érzem magam. A szurkolók szeretnek már a kezdetektől, és mondtam is nekik, szeretném itt befejezni a pályafutásom, mert Firenze sokat adott nekem.”

Nem véletlen, hogy Montella kinézte magát a sokat dolgozó középpályást, hiszen három éven keresztül volt az edzője a Fiorentinánál. A szakember tavaly a Sampdoriát irányította már, nem is eredménytelenül, majd állást kapott a Milannál, ahol új csapatot kell építenie. Ebben nagy szerepe lett volna Valerónak, aki azonban szeretne hű maradni a firenzeiekhez, és nem csak saját maga miatt – a családja is boldog a városban, és ez számára sokat jelent.

Valero a Real Madrid akadémiáján nevelkedett, de 2007-ben a Mallorcához igazolt, ahonnét közel hatmillió euró ellenében az angol West Bromwich Albionban kötött ki. A szigetországban nem találta meg a számításait, kölcsönbe előbb a Mallorcához, majd a Villarrealhoz került, utóbbi pedig ki is vásárolta őt a szerződéséből. Újabb egy évvel később pedig már a Fiorentina labdarúgója volt.

Arra, hogy a Fiorentina bajnokságot nyer a szorzó 51.00, míg az AC Milan elsőségére az előttünk álló szezonban 15.00.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply