Nem írja le lengyel ellenfelét a Celtic

2014. July 28. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Anthony Stokes
Nem számít könnyű mérkőzésre Liam Henderson, a skót Celtic középpályása a Legia Warszawa elleni Bajnokok Ligája 3. selejtezőköréne első mérkőzésén, ugyanakkor bízik a jó eredmény elérésében.

 

A tét a playoffba kerülés, és a Celtic szeretne ismét a BL csoportkörébe kerülni, tehát a lengyel csapaton illik áthámoznia magát. Az előző körben a skótok könnyed, 5-0-s összesítéssel búcsúztatták az izlandi Reykjavikot, de a Legia sem tétlenkedett, mert Írországban öt gólt rúgott a St. Patrick’s Athleticnek, így gond nélkül került a legjobbak közé.

Henderson, a glasgow-iak 18 éves tehetsége úgy véli, a csapat magabiztosan utazik Lengyelországba, annak ellenére, hogy tudják, nehéz mérkőzés vár rájuk Varsóban a Pepsi Arénában.

“Nagyon várjuk már a találkozót, kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle” – mondta az utánpótlás-válogatott középpályás, aki az izlandiak ellen 17 percet játszott összesen. “Nehéz meccs lesz, mivel félelmetes hangulat vár ránk, ugyanakkor menedzserünknek megvan a taktikája, amit nekünk csak teljesíteni kell a pályán, és akkor elégedettek lehetünk az eredménnyel is majd.”

A Celtic hazai pályán majd ismételten a Murrayfieldben játszik az egy hét múlva esedékes visszavágón, augusztus 6-án. Az aréna alapjában véve rögbistadion, de a pályát tökéletes állapotba hozták a munkások, így Hendersonéknak ezzel nem kell majd foglalkozniuk.

“Minden rendben volt a létesítménnyel, a gyepszőnyeg kiváló volt” – tette hozzá a játékos. “Remek dolog volt a Murrayfieldben játszani, így örömmel térünk majd vissza, de előbb Lengyelországban akarunk elérni egy jó eredményt.”

A Legia Warszawa győzelmét hazai pályán 2.87 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.20, a Celtic sikerére pedig 2.50 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply