Enzo Perez marad a Benficánál

2014. July 28. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Enzo Perez
Enzo Pereznek nem áll szándékában elhagynia jelenlegi klubját, a portugál Benficát, pedig a nemzetközi sajtóban nagyon sok ezzel kapcsolatos hírt lehet olvasni.

 

A Benficával az előző szezonban triplázó középpályás remekül érzi magát kenyéradójánál, ezért nem látja okát annak, hogy távozzon. Mivel jó teljesítményt nyújtott az elmúlt egy évben, Alejandro Sabella elvitte a világbajnokságra, ahol nemzeti csapatával egészen a döntőig menetelt, ahol kezdőként lépett pályára. A finálét Németország 1-0-ra nyerte.

Perezt leginkább a spanyol Valenciával boronálták össze, de úgy érzi, maradni fog a Primeira Ligában.

“Köszönöm, de nagyon nyugodtan, kényelmesen érzem magam a Benficánál” – mondta Perez az O Jogónak. “Hétfőn utazom majd Portugáliába, és majd akkor beszélek a klub vezetőivel. Amennyiben ők szeretnének engem értékesíteni a piacon, akkor az már egy másik helyzet, de én személyesen nem szeretnék távozni.”

Perez könnyedén kaphat még az argentin csapattársat, hiszen a válogatott kapusa, Sergio Romero a hírek szerint Portugáliába igazol. A portás az elmúlt fél évet a Monacónál töltötte kölcsönben, de papíron az olasz Sampdoria játékosa. Mivel Jan Oblak csatlakozott az Atletico Madridhoz, a “sasoknak” mindenképpen igazolniuk kell egy kapust.

“Még a világbajnokság alatt nagyon sokat beszélgettünk, és természetesen meséltem neki az én klubomról is” – vallotta be a 28 éves labdarúgó. “Egy nagyszerű ember, de még nagyobb profi. A Benficának muszáj rutinos labdarúgókat a soraiban tudnia.”

A Benfica végső győzelmét a Bajnokok Ligájában 51.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a tavalyi döntős Atletico Madrid sikerére 21.00, a Real Madrid címvédésére pedig 5.00 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply