Nem épül fel az el clásicóra Messi

2015. November 2. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Lionel Messi
A Barcelona aranylabdás klasszisának térdsérülése lassan gyógyul, az előzetes várakozásokkal ellentétben Lionel Messi nem lehet ott a Real Madrid elleni rangadón.

Az argentin labdarúgó a Las Palmas elleni találkozón még kezdő volt, de már a 10. percben le kellett cserélni. Messi egy támadásnál nagy lendülettel tört be a tizenhatoson belülre, majd összerúgott a menteni igyekvő védővel, és a gyepen maradt. A csatár azonnal jelezte, hogy nem tudja folytatni a játékot, a meccs után pedig kiderült, hogy meghúzta térdszalagjait. A szeptember 26-i meccs után Messinek hét-nyolc hetes kihagyást jósoltak, de menet közben már szóba került, hogy esetleg még előbb is visszatérhet.

Azonban erre nem lesz lehetőség, a katalán Sport napilap értesülése szerint Messi térde még nem terhelhető, vagyis még futni sem kezdhetett el. Az argentin jelenleg a Barcelona két fizioterapeutájával dolgozik a mielőbbi gyógyuláson, de állapota azt sejteti, hogy nem fogja tudni vállalni a játékot a Real Madrid ellen. A bajnokság őszi el clásicójára november 21-én kerül sor.

Messi távollétében Neymar és Luis Suarez vette át a gólszerzés felelősségét, a brazil hat, az uruguayi hét gólt szerzett argentin társuk sérülése óta a bajnokságban.

A Barcelonára a BATE Boriszov vár a Bajnokok Ligájában: a spanyolok szerdai sikerének a szorzója 1.071, a döntetlenre 15.00, a fehérorosz gárda győzelmére 34.00 az odds.

A két csapat korábbi BL-összecsapását a Barcelona nyerte 2-0-ra idegenben két héttel ezelőtt.

A mérkőzést Vad II István fogja vezetni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply