Állandósítaná a formát Mihajlovics

2015. November 2. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Davide Calabria
Zsinórban harmadik meccsét nyerte meg az olasz bajnokságban a Milan, vasárnap a Lazio otthonából hozta el a három pontot.

A milánói piros-feketék a tavalyi pocsék szezon után nagybevásárlást rendeztek a nyáron, ennek megfelelően a szurkolók remélték, hogy visszatérnek az eredmények is. Ám a Milan sokáig csak szenvedett, az alsóházban tanyázott, sőt, már szóba került a nyáron kinevezett vezetőedző menesztésének a lehetősége is.

Mihajlovics taktikai elképzeléseivel nem értett egyet a klub vezetése, ráadásul az eredmények sem a szerbet igazolták. Azonban az utóbbi három meccsen megindult felfelé a Milan szekere, vasárnap zsinórban harmadik meccsét nyerte meg. A Lazio elleni 3-1-es siker után azonban Mihajlovics nem volt maradéktalanul elégedett, a Milan mestere az állandóságot hiányolja csapata játékából.

“Megérdemelten nyertünk, csak azt mondhatom, hogy elégedett vagyok. Nem tudom, hogy ez a négy meccsen szerzett 10 pont lehet-e a fordulópont, de az tény, hogy most állandósítanunk kell ezt a formát. Ez a harmadik győzelmünk zsinórban, és mászunk felfelé a tabellán” – mondta Mihajlovics, aki szerint a feltámadás egyik oka, hogy a csapat nemrég 4-3-3-as felállásra váltott, ami egyelőre jobban beválik. A szerb szerint ennek az egyik oka, hogy ezzel a taktikai felállással kevesebb nyomás helyeződik a védelemre.

A Milan szombaton az Atalantát látja vendégül: a hazai győzelem szorzója 1.66, a döntetlenre 3.75, a vendégek sikerére 5.00 az odds.

Az Atalanta vasárnap 3-0-ra kapott ki a Bologna otthonában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply