Örül Reus remeklésének Tuchel

2015. November 2. Monday in Hírek, Német Bundesliga

Marco Reus
A Borussia Dortmund mestere a Werder Bremen elleni győzelem után nagyon elégedett volt csapatával, Thomas Tuchel külön kiemelte a duplázó Marco Reust.

A Borussia Dortmund továbbra is tartja magabiztos formáját, szombaton a Bundesligában a Werder Brement győzte le. A nyáron kinevezett új vezetőedzővel eddig a dortmundiak feledtetni tudták a tavalyi fiaskót, amikor bajnokesélyesként sokáig a kiesés ellen küzdött a gárda. Az idei szezonban azonban egyelőre megbízható teljesítményt nyújt a Borussia, a brémai volt a nyolcadik bajnoki sikere.

A Werder ellen Reus mellett Henrikh Mkhitaryan volt eredményes a vendégeknél, míg a túloldalon a nigériai Ujah gólja szépített az eredményen. A duplázó Reus ezzel már ötgólos a Bundesligában, és lassan kezdi visszanyerni azt a formát, amelyet a világbajnokság előtt összeszedett sérülését megelőzően produkált.

“Mindig látszik, hogy Reus mennyire elfoglalt a pályán, mindig azt figyeli, hogy mit kell tennie a csapatért, nagyszerű az ilyesmit látni” – dicsérte egyik legjobbját Tuchel.

A Borussia vezetőedzője elégedetten értékelte csapata győzelmét, amellyel megerősítette második helyét a tabellán. A Bayern ugyan ikszelt pénteken, ez volt a bajorok első pontvesztése a bajnokságban, ám a címvédő előnye így is jelentős. Tuchel együttese ugyanakkor a második helyét megerősítette, tekintve, hogy a Schalke csak ikszelt hazai pályán az újonc Ingolstadt ellen.

A Borussia csütörtökön az Európa Ligában lesz érdekelt, ellenfele az azeri Quabala lesz: a németek sikerének a szorzója 1.05, a döntetlenre 11.00, az azeriek győzelmére 41.00 az odds. A két csapat két héttel korábbi összecsapását a dortmundiak 3-1-re nyerték.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply