A tét a PSG veretlensége

2015. November 3. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Serge Aurier
Ha minden jól megy, akkor a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen akár már a kezdőcsapat láttán is örülhet a madridi szurkolótábor.

Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid együttesébe ugyanis visszatérhet a kolumbiai válogatott középpályás James Rodriguez, a 24 éves játékos a szezonban mindössze két meccsen játszhatott eddig állandó combproblémái miatt.

“Valóban, Rodriguez játékra jelentkezett, ott lesz a keretben, de ez nem jelenti azt, hogy kezdő lesz. Még nem döntöttem” – mondta a Real edzője, Rafael Benítez. A védelem tengelyében minden bizonnyal Raphaël Varane és Pepe kap helyet, noha Sergio Ramos is bevethető.

Benítez nem számíthat két támadójára, a francia Benzemára és a walesi Bale-re sem. “Sajnos akadnak hiányzóink, néhány játékosom nincsen olyan állapotban, hogy egy ilyen intenzitású mérkőzésre nyugodt szívvel betehessem a csapatba. Ilyen esetekben először mindig a játékossal beszélünk, de a végső szót a fizioterepauták és az orvosok mondják ki. Ha szerintük a labdarúgó készen áll a játékra, akkor nincs probléma” – ecsetelte Benítez a bevált sémát.

A Real két hete gól nélküli döntetlent játszott Párizsban, a spanyolok szakvezetője azonban úgy véli, maradt bennük annyi plusz, ami meghozhatja a győzelmet a Bernabéuban. “Jó állapotban vagyunk, de meggyőződésem, hogy tudunk még javulni. Ebben nagy mozgásteret látok, remélem, hogy a java még hátra van” – tette hozzá.

A párizsi 0-0-a óta a Real két bajnokit játszott, és a Celta elleni idegenben, majd a Las Palmas ellen otthon egyaránt 3-1-re nyert. A PSG ebben a szezonban 16 tétmérkőzést vívott eddig, a mérlege 13 győzelem és 3 döntetlen. Mindezt úgy, hogy a brazil középső védőre, David Luizra térdsérülése miatt nem is számíthat. A csapat ugyancsak két győzelmet aratott a legutóbbi két bajnokin: előbb 4-1-re verte a Saint-Étienne együttesét, majd 1-0-ra nyert a Rennes vendégeként.

A kedd esti meccsen a Real győzelmére 1.75 a szorzó, a döntetlenre 4.00, míg a PSG idegenbeli sikerére 4.80.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply