A negyedosztályból erősített a Swansea

2015. January 2. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Garry Monk
Az angol negyedosztályban szereplő Exeter Cityből igazolt az élvonalban (Premier League) pallérozódó Swansea City.

 

A walesi klub Matt Grimes játékjogát vásárolta meg, de azt a felek nem hozták nyilvánosságra, hogy mennyit is fizettek a 19 éves angol középpályásért, aki korosztályos válogatottnak vallhatja magát. Grimesnek négy és fél éves szerződést ajánlottak a “hattyúsok” vezetői, amit a tehetség elfogadott, majd át is esett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. Ennek ellenére leghamarabb csak január 10-én léphet pályára, mivel engedélyire még várni kell egy hetet.

Grimes a tavalyi szezonban robbant be az Exeter felnőtt csapatába, és eddig több mint 60 tétmeccset játszott – a kiscsapat szurkolói az előző idényben a klub legjobb játékosának választották meg. Jó formája az angol válogatott szakmai stábjának a figyelmét sem kerülte el, az U20-as nemzeti együttesnek már állandó tagja.

Grimes várhatóan hamar megkapja majd a bizonyítási lehetőséget a Swansea-nál, mivel Jonjo Shelvey-re négymeccses eltiltás vár, míg Ki Szung-Jung válogatottbeli elfoglaltságai miatt nem fog majd játszani egy hónapig. Grimes a második téli érkező a walesieknél, korábban Nelson Oliveira szerződtetését jelentette be a klub, a portugál Benficától érkezett a szezon végéig.

Szombaton FA-kupa-meccs vár a Swansea-ra, ellenfele majd a negyedosztályban a kiesés ellen küzdő Tranmere Rovers lesz. A kiscsapat kezd kilábalni a hullámvölgyből, de még így is a City számít a párharc abszolút esélyesének, még úgy is, hogy idegenben kell kivívnia a továbbjutást.

A Tranmere Rovers győzelmét 9.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5.00, a vendég Swansea City sikerére pedig 1.40 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply