Navas érett a Real Madridhoz

2014. July 20. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Keylor Navas
Costa Rica világbajnoki hőse felkészült új feladatára, Keylor Navas már elég érett a királyi klubnál rá váró feladatokra.

 

A brazíliai világbajnokság meglepetéscsapat egyértelműen Costa Rica volt, amely hatalmas bravúrt végrehajtva nemcsak továbbjutott a három világbajnokkal nehezített csoportkörben, de beverekedte magát a legjobb nyolc közé is. A közép-amerikai válogatottnak nem sok légiósa volt, közülük Navas volt az egyik. A kapus válogatottja egyik legjobbjának bizonyult, többek között a görögök elleni büntetőpárbajban hárított két tizenegyes okán.

Nem csoda hát, hogy a vb végeztével több klub is jelezte, hogy örömmel látná soraiban a Costa Rica-i kapust, aki az elmúlt szezonban a Levante kapuját védte. Utóbbi kapcsán sokan már meg sem lepődtek Navas brazíliai tündöklését illetően, hiszen a spanyol bajnokság 10. helyén végző csapatból kiemelkedett a kapus.

Navasra végül a Real Madrid csapott le, és bár a királyiaknál már az elmúlt szezonban is nagy volt a konkurencia Iker Casillas és Diego Lopez között a csapatba kerülésért, a kapus nem aggódik.

“Ő a legfelkészültebb kapus, akit valaha láttam, minden tudással rendelkezik, amire egy modern kapusnak szüksége van” – jelentette ki Navas honfitársa, az egykor szintén a Costa Rica-i válogatott kapuját őrző Gabelo Conejo. “Persze nagyobb lesz rajta a nyomás, mint a Levanténál volt, de ő már elég érett ahhoz, hogy ezt kezelje.”

A Real Madrid spanyol bajnoki győzelmének az oddsa 1.83, míg arra, hogy Carlo Ancelotti együttese megvédi Bajnokok Ligája-címét, 5.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply