Hivatalos: Morata a Juventusba igazolt

2014. July 20. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Massimiliano Allegri
A fiatal támadó ötéves szerződést kötött a torinóiakkal, ám a Real Madrid egy előre magállapított összegért bármikor visszaigazolhatja.

 

Alvaro Morata kapcsán már hetek óta tárgyalt egymással a Real Madrid és a Juventus, pénteken pedig már biztosnak is tűnt, hogy az üzlet létrejön. A fiatal csatár pénteken át is esett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon is, így már semmi sem állhatott a szerződés aláírásának az útjába.

Morata a hírek szerint ötéves szerződést kötött a torinói klubbal, amely 20 millió eurót költött a támadó játékjogára. A királyiak azonban nem engedik el végleg a 21 éves labdarúgó kezét, ugyanis a megállapodás értelmében a Real Madridnak opciós joga van visszaigazolni Moratát 30 millió euróért.

Morata az elmúlt szezonban 23 bajnokin nyolc gólt szerzett, első nyilatkozatában kijelentette, hogy már alig várja a közös munkát Massimiliano Allegrivel.

“A Juve a világ egyik legnagyszerűbb klubja, mindent meg fogok tenni, hogy a klub történelmének megfelelően újabb és újabb trófeákat nyerjen. Már beszéltem is a vezetőedzővel, és már alig várom, hogy kezdődjön a munka. A klub már régóta érdeklődik irántam, én pedig azt remélem, hogy sokáig szolgálhatom az egyesületet” – jelentette ki Morata.

A Juventus idén zsinórban harmadik bajnoki címét nyerte a Serie A-ban, ám a Bajnokok Ligája csoportköréből nem jutott tovább. A szezon végén Antonio Conte felállt a torinói kispadról, helyét pedig Allegri vette át.

Arra, hogy a Juventus ismét megvédi a címét az olasz bajnokságban, 2.20 az odds, míg a Milan bajnoki sikerére 17.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply