Nainggolan hiányzott a Romából

2014. February 4. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Rudi Garcia

Rudi Garcia szerint csapatának nagy szüksége volt Radja Nainggolan leigazolására, a rómaiak vezetőedzője szerint a belga középpályás éppen ott erősíti a gárdát, ahol a legnagyobb szüksége volt rá.

 

A Roma a januári átigazolási időszakban a Cagliaritól szerződtette Nainggolant, aki már be is mutatkozott a fővárosi együttesben, és bár gólt még nem szerzett, de passzából már született találat. A Roma vezetőedzője a belga középpályásnak fényes jövőt jósol, Garcia nem csereembernek igazolta a 25 éves labdarúgót.

“Nainggolan egy klasszis játékos, és mi nem csak azért igazoltuk, hogy idén segítsen minket elérni a céljainkat. Nem, nekünk hosszú távú céljaink vannak. Nem 12. játékosnak igazolt hozzánk, hanem hogy a kezdőben szerepeljen. Persze még nagyon sokat kell fejlődnie” – elemezte játékosát Garcia. A vezetőedző szerint Nainggolan már most könnyedén beilleszkedik a rómaiak egyérintős játékába, ráadásul fizikailag nagyon erős.

A Roma hétvégi bajnokiját nem tudták megrendezni, a fővárosi csapat Parma elleni hazai meccsét elmosta az eső.

A Romára fontos meccsek várnak a napokban, szerdán a Napoli lesz az ellenfél az Olasz Kupában, míg vasárnap a Lazio elleni városi derbi következik. A 9. helyezett Lazio hazai győzelmének az oddsa 3.50, a döntetlenre 3.40, a 2. Roma sikerére 2.05 a szorzó.

A Roma elmúlt öt bajnokijából négyet megnyert, csak a Juventus fektette két vállra, míg a Lazio három győzelem mellett két döntetlent játszott.

Ősszel a Roma 2-0-ra nyert hazai pályán a városi rivális ellen.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply