Sok a sérült a Manchester Cityben

2014. February 4. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Fernandinho

Fernandinho nem lépett pályára a Chelsea elleni bajnoki rangadón, a brazil középpályás a hírek szerint három-négy hetet kénytelem kihagyni.

 

A Manchester City hétfőn hazai pályán vereséget szenvedett a Chelsea-től, az 1-0-ra elvesztett meccsen nem lépett pályára Fernandinho, akire hosszabb ideig nem számíthat Manuel Pellegrini vezetőedző. A brazil helyén Martin Demichelis lépett pályára, a chilei szakember a meccs után megmagyarázta döntését.

“Rodwell még nem egészséges és Milner is csak a napokban kezdte újra a munkát, így nem maradt más lehetőségem” – magyarázta Pellegrini. “Fernandinho izomsérülést szenvedett, első látásra három-négy hét kihagyás vár rá.”

Pellegrini csapata a Chelsea ellen veszítette el hazai veretlenségét a bajnokságban, és kénytelen volt visszaadni az elmúlt fordulóban megkaparintott első helyet a tabellán az Arsenalnak.

Fernandinho mellett egy sor sérültje van a Manchester Citynek, Pellegrini szerint ennek az árát meg kell fizetnie a gárdának.

“Nem csak Fernandinhóról van szó. Agüero, Nasri és Javi Garcia sem volt bevethető, és ahogy mondtam, Milner sem százszázalékos. Ennyi előny túl sok egy olyan jó csapatnak, mint a Chelsea” – magyarázta csapata vereségét a chilei szakember.

Manchester City szombaton javíthatja ki a Chelsea elleni botlást, a második helyezett együttes ellenfele az angol bajnokság 25. fordulójában a 15.

Norwich City lesz: a Norwich sikerének az oddsa 1.25, a döntetlenre 5.75, a Manchester City győzelmére 1.30 a szorzó. Arra, hogy a találkozón lesz öngól, 7.00 az odds.

A két csapat őszi ütközetét 7-0-ra nyerte Pellegrini csapata.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply