Nagycsapat lehet ismét a Milan

2015. May 2. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Stephan el Shaarawy
Valószínűleg többségi tulajdonosváltás lesz az AC Milannál, a legfrissebb hírek szerint Silvio Berlusconi eladja egy thaiföldi üzletembernek a klub 51 százalékát.

Már régóta hallani lehet, hogy több külföldi befektető is érdeklődik a Milan iránt, de Silvio Berlusconi eddig senkivel nem tudott megegyezni. Mr. Bee thaiföldi üzletember lehet az, aki megmenti a csapatot a pénzével, miután szombaton hosszú tárgyaláson van túl Berlusconival.

“Minden remekül halad. Köszönöm Berlusconinak a lehetőséget, hatalmas megtiszteltetés, hogy ezért a klubért tárgyalhatok vele. Közösen fogjuk eldönteni, hogy mi a legjobb a klub számára, vissza fogjuk vinni a Milant a top klubok közé” – fogalmazott rejtélyesen a találkozó után a thaiföldi üzletember, aki kész 70-100 millió eurót befektetni a nyári mercatón. A Sky Italia két nevet említ, akik érkezhetnek a csapathoz: Radamel Falcao és Felipe Anderson.

Berlusconi is azt nyilatkozta, hogy szeretné ismét a világ tetején látni a Milant. “Mr. Beet egy rendkívül komoly embernek ismertem meg, aki maximálisan tiszteli a szerződés minden technikai követelményét. Köszönöm neki, hogy ekkora köveket mozgat meg a Milanért” – mondta Berlusconi, majd hozzátette, hogy biztosan ő marad a klub elnöke.

Közben az angol élvonalban szereplő Everton szeretné megszerezni a Milannál kegyvesztetté vált Sulley Muntarit. A 30 éves középpályás a jelenlegi szezonban 16 bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget, azonban az utóbbi időben mellőzte őt Filippo Inzaghi. Muntari számára nem lenne idegen a Premier League, hiszen korábban a Portsmouthban és a Sunderlandben is megfordult.

A Milan vasárnap este rangadót játszik, a tabella negyedik helyén áll Napolihoz látogat, a hazaiak győzelmére 1/2, a döntetlenre 10/3, a Milan sikerére pedig 11/2 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply