Mourinho nem tud örülni az első helynek

2014. April 6. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho

A Chelsea a múlt heti, Crystal Palace-tól elszenvedett vereséget követően javított szombaton, 3-0-ra legyőzte a Stoke Cityt, és jelenleg első a tabellán.

 

A londoniak vezetőedzője, José Mourinho a múlt heti vereség után azt nyilatkozta, hogy innentől már nagy szerencse is kellene a bajnoki címhez, és kevés az esély az idény végi sikerre. A Stoke elleni győzelmet követően visszakapaszkodott ugyan a tabella tetejére a gárda, de a Liverpool egy, a Manchester City két meccsel kevesebbet játszott, és ha mindkét rivális hozza ezeket a találkozókat, akkor a Chelsea visszacsúszik a harmadik helyre. Mourinho ezért nem is igazán örül az első helynek, jobban szeretné, ha tisztán lehetne látni a bajnoki hajrá előtt.

“A tabella hamis, a csapatok nem ugyanannyi meccset játszottak le, és ugyanez a helyzet a kieső helyek környékén is. Nem mondhatjuk, hogy ennyi vagy annyi pont kell a bajnoki címhez, nem tudjuk, mire lesz szükség ahhoz, hogy elérjünk a célhoz. A világ legjobb bajnokságában talán nem az a legjobb megoldás, hogy az utolsó héten egyik csapat több meccset játszik, mint a riválisai” – jelentette ki Mourinho.

A Chelsea sorsolása nem kimondottan nehéz, már csak egyetlen klasszikus rangadót játszik a bajnokság végéig, méghozzá a Liverpool otthonában. A nemzetközi porondon annál nehezebb kihívás vár a londoni együttesre, három nap múlva, a BL negyeddöntőjében a PSG-t fogadja, a párizsi 3-1-es vereség után Mourinho együttesének kisebb bravúrra lenne szüksége a francia bajnok ellen.

A portugál szakember az esélyek növelése érdekében pihentette pár kulcsjátékosát, így Eden Hazard, David Luiz, Oscar vagy Ashley Cole is csak a cserepadon ült.

A Chelsea keddi győzelmére 1.80 az odds, a döntetlenre 10.00, a PSG diadalára 4.33 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply