Mourinho nem aggódik a veteránok miatt

2013. December 15. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho

Jose Mourinho biztos benne, hogy John Terry, Fraank Lampard és Ashley Cole is meghosszabbítja a nyáron lejáró szerződését a Chelsea-vel.

 

A Chelsea hazai pályán 2-1-re nyert a Crystal Palace ellen az angol bajnokság 16. fordulójában, Fernando Torres vezető találatát Marouane Chamakh egyenlítette ki, de Ramires góljára már nem volt válasza a vendégeknek. A győzelemmel a Chelsea fellépett a tabella második helyére, két pontra megközelítve a listavezető Arsenalt.

A bajnokin John Terry kezdő volt, míg Frank Lampard és Ashley Cole a kispadon kapott helyet Mourinhótól, a három rutinos játékos kapcsán közös pont, hogy mindhármuknak a nyáron jár le a szerződése a klubbal. A Chelsea menedzsere nem aggódik amiatt, hogy egyik veterán sem hosszabbított még, és biztos benne, hogy erre a közeljövőben sor fog kerülni.

“Emiatt nem aggódom, de biztos vagyok benne, hogy a klub és a játékosok sem. Ők már bizonyították, hogy ehhez az egyesülethez tartoznak, ehhez kétség sem férhet. Minden a megfelelő ütemben zajlik, a szerződések aláírva az asztalon lesznek a szezon vége előtt” – nyugtatta meg a szurkolókat Mourinho.

A portugál szakember szerint idén sokkal valószínűbb, hogy a három játékos aláír, mint volt az tavaly, amikor Terry sérülés miatt rengeteget volt kénytelen kihagyni, míg Lampard közel került a Los Angeles Galaxyhoz.

Az angol bajnokság következő körében, december 23-án a Chelsea az Arsenal vendége lesz: Arsene Wenger csapatának a győzelmére 2.37 az odds, a döntetlenre 3.40, Mourinho gárdájának a sikerére 2.87 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply