Mazzarri ellenfélként tér vissza Nápolyba

2013. December 15. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Walter Mazzarri

Mióta elhagyta a Napolit, először tér vissza tétmeccsen a San Paolo-stadionba Walter Mazzarri, az Inter vezetőedzője.

 

A Serie A hétvégi rangadóját Nápolyban rendezik, a harmadik helyezett Napoli a negyedik Intert fogadja. A két csapat között négy pont a különbség, vagyis a milánóiak győzelmük esetén legfeljebb felzárkózhatnak riválisukra, meg nem előzhetik őket.

A meccs pikantériája, hogy a vendég Inter kispadján az a Walter Mazzarri ül, aki négy év sikeres munka után nyáron hagyta ott a Napolit, és fogadta el a milánóiak ajánlatát.

“Négy nagyszerű évet töltöttem Nápolyban, csodálatos pillanatokat éltem át ott. Profi edző vagyok, csakis arra gondolok, hogy minél jobban felkészítsem a játékosaimat a feladatra” – mondta Mazzarri, aki elismerte, hogy a Parma és a Sampdoria ellen túl sok hibát vétett a csapat.

Az Inter egyetlen vereséget szenvedett el eddig a bajnokságban, azt is még október elején a Romától, azóta nyolc bajnokin nem hagyta el vesztesen a pályát. Az már más kérdés, hogy jóval kevesebb győzelme van, mint a dobogósoknak, nagyon sokszor ér el döntetlent, ráadásul gyakran olyan riválisok ellen is, amelyeket “illene” megvernie (az elmúlt három hétben az utolsó előtti Bologna, a szintén kiesőhelyen álló Sampdoria és a középmezőnyben tanyázó Parma is pontot szerzett a milánóiak ellen).

“Kimondottan azokon a területeken próbáltunk előrelépni, ahol hibákat láttam az elmúlt meccseken. Jelentős javulást tapasztaltam az edzéseken, bízom benne, hogy a vasárnapi bajnokin is eltűnnek a hibák a játékunkból” – így a szakember.

A Napoli előző négy bajnokijából kettőt elveszített és csak egyet nyert meg, emellett hétközben búcsúzott a Bajnokok Ligájából is, vagyis a remek szezonkezdet után kisebb gödörbe ért a csapat.

A Napoli győzelmére 1.95 az odds, a döntetlenre 3.50, az Inter diadalára 3.80 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply