Motiváltak a Valencia játékosai

2014. May 1. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Juan Bernat

Sárga lapos eltiltása miatt Paco Alcacer nem léphet pályára a Valencia – Sevilla Európa Liga elődöntő visszavágóján, Jeremy Mathieu azonban szeretné megnyerni a párharcot, hogy a fiatal támadó még egyszer pályára léphessen a sorozatban.

 

Ez azonban nem lesz könnyű feladat a hazaiak számára, hiszen az odavágón 2-0-s vereséget szenvedtek. Ez nem jelenti azt, hogy nem dolgozhatják le hátrányukat, hiszen az előző körben Baselben 3-0-ra kapott ki a Valencia, a visszavágón azonban – éppen Alcacer vezérletével – hosszabbításra mentette az összecsapást, végül pedig 5-0-val megnyerte a második mérkőzést.

Alcacer a Sevilla otthonában rendezett összecsapáson kapott sárga lapot, és bár a visszajátszások egyértelműsítik, hogy jogtanul, az UEFA elutasította a Valencia óvását, ami azt jelenti, hogy a 20 éves csatárnak ki kell hagynia az andalúziaiak elleni visszavágót. Mathieu elárulta, társaival mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy Alcacer még egyszer pályára léphessen idén az Európa Ligában.

“Ami Pacóval történt, mindenki számára kemény” – mondta a rutinos francia védő a Marcának. “Nagy veszteség az ő hiánya a csapatnak, éppen ezért kettőzött erőfeszítéssel fogunk azért küzdeni, hogy játszhasson a döntőben. A Sevilla erősebb a Baselnél, de bíznunk kell magunkban, és én hiszem, hogy képesek vagyunk megcsinálni. Egy heves iramú mérkőzést kell játszanunk, viszont intelligensen.”

A Valencia a hétvégén 1-0-s, a Sevilla 3-1-es vereséget szenvedett a spanyol La Ligában – előbbi otthon kapott ki az Atletico Madridtól, míg utóbbi idegenben az Athletic Bilbaótól. Szeptemberben a Mestallában a “denevérek” 3-1-re nyerni tudtak, ez most kevésnek bizonyulna, hiszen a hazaiaknak csak akkor van reális esélyük a torinói döntőbe kerüléshez, ha nem kapnak gólt.

A Valencia győzelmét 2.05 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.80, a vendég Sevilla sikerére pedig 3.60 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply