Milito még nem bevethető

2013. December 19. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Az Inter argentin támadója hosszú ideje sérült, és cáfolta a megjelent híreket, melyek szerint még ebben az évben újra pályára léphet.
Hugo Campagnaro

Hétvégén városi derbi vár az Interre.

Diego Milito az elmúlt szezonban súlyos térdsérülést szenvedett, ezért nem segíthette csapatát a bajnoki hajrában, és ki kellett hagynia a nyári felkészülés egy részét is. A kék-feketék támadója a szezon elején visszatérhetett, de nem erősíthette sokáig a milánói gárdát, combizomhúzódás miatt újra kidőlt a sorból.

Milito az elmúlt héten újra edzésbe állt, és a napokban már az is felmerült, hogy a Milan elleni derbin leülhet a kispadra, és esetleg csereként pályára léphet, ám az argentin labdarúgó cáfolta ezt.

“Úgy áll a helyzet, hogy erre csak januárban kerülhet sor. A mostani visszatérésem még kockázattal járna, ezt a történtek tükrében nem engedhetem meg magamnak. De már teljesen jól vagyok, befejeztem a kezeléseket, a csapattal edzek, és már a formám is kezd helyrejönni” – jelentette ki bizakodva Milito.

A 34 éves játékos ebben a szezonban összesen csak 64 percet játszott, három meccsen lépett pályára, ám már így is két gól áll a neve mellett. Milito 2009 óta erősíti az Intert, 154 tétmeccsen összesen 77 gólt szerzett.

A két milánói gárda vasárnap este csap össze egymással a Serie A 17. fordulójában: a pályaválasztó Inter sikerének az oddsa 2.50, a döntetlenre 3.30, a Milan győzelmére 2.75 a szorzó. A kék-feketék az ötödik, a piros-feketék a 10. helyről várják a városi derbit.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply