Ideiglenes edzővel a West Bromwich

2013. December 20. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Az edzője, Steve Clarke menesztése óta először játszik a West Bromwich Albion az angol labdarúgó-bajnokságban. A Hull City ellen zsinórban négy vereség után javíthat Gera Zoltán csapata.
Graham Dorrans

Az idősebbek tennének rendet az öltözőben és a fejekben.

A West Bromwich Albion vezetősége a Cardiff Citytől elszenvedett vereség után menesztette Steve Clarke menedzsert, a csapat azóta először fog pályára lépni szombaton, amikor a Hull Cityt fogadja. A hat meccs óta nyeretlen WBA zsinórban négyszer kapott ki, szeptember óta csupán egy találkozót tudott megnyerni, így visszacsúszott a tabellán a 16. helyre, és két pontra van a kiesőzónától.

Az ideiglenesen Keith Downing által irányított West Bromwich Albion védője, Steven Reid magukra vállalta a felelősséget.

“Vagyunk jó néhányan, akik 30 év fölött vannak, igazából mi tehetünk arról, hogy ilyen rosszul szerepelünk. Nem a fiataloktól kell várni az eredményt, hanem tőlünk, rutinosabb játékosoktól, akiknek az öltözőben is rendet kell tenni a fejekben. Már csak azért sem elfogadható tőlünk ez a teljesítmény, mert gyakorlatilag ugyanez a keret tavaly a nyolcadik helyen végzett a bajnokságban” – fogalmazott Reid.

A WBA-be visszatérhet hosszabb sérüléséből Ben Foster, az utóbbi időben betegséggel küzdő Victor Anichebe és Nicolas Anelka is.

A tabella 12. helyén álló Hull City hazai pályán pazarul szerepel az idén, nyolc mérkőzésen csupán három gólt kapott, köszönhetően többek között a remek formában védő Allan McGregornak. Idegenben viszont nem ilyen jó a mérlege, főleg az elmúlt öt mérkőzésen, amelyből csupán egyet nyert meg, négyszer pedig kikapott. Ráadásul sérülés miatt nem játszhat a vendégeknél Stephen Quinn, Sone Aluko és Joe Dudgeon.

A West Bromwich Albion győzelmére 1.95 az odds, a döntetlenre 3.50, a Hull City sikerére pedig 4.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply