Messi is sorra kerül Barcelonában

2014. January 29. Wednesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Leo Messi

A Barcelona új elnöke kijelentette, hogy szerződést akarnak hosszabbítani Lionel Messivel, ám előbb más játékosok jövőjét kell tisztázni.

 

Az ősz folyamán többször is felmerült, hogy az argentin játékos és a klub viszonya megromlott, és már a távozás gondolata is felmerült Messiben. A négyszeres aranylabdás labdarúgó fizetésemelésért lobbizott, állítólag nehezen viseli, hogy nem ő a legjobban fizetett labdarúgója a katalánoknak. Eleinte olyan hírek láttak napvilágot, hogy a Barcelona nem kíván eleget tenni Messi kérésének, az argentint pedig azonnal összefüggésbe hozták a Paris Saint-Germainnel.

A Barcelona új elnöke, Josep Bartomeu nem zárkózott el attól, hogy leüljenek átgondolni Messi szerződésének a feltételeit, de azt sem tagadta, hogy jelenleg vannak prioritást élvező elintéznivalók. Bartomeu szerin Gerard Pique és Martin Montoya jövőjének tisztázása most előbbre való feladat Messi szerződéshosszabbításánál.

“Messi természetesen nem eladó. A megfelelő időben le fogunk ülni, és megtárgyaljuk a részleteket, de nem kell kapkodni. Ő a világ legjobb játékosa, mi pedig ennek megfelelően szeretnénk a jövedelmét alakítani” – jelentette ki az elnök.

A hírek szerint a PSG 250 millió eurót sem sajnálna Messi leigazolásáért áldozni.

A Barcelona a Király Kupa negyeddöntőjének visszavágóján szerdán a Levantét látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.083, a döntetlenre 11.00, a vendégek sikerére 21.00 a szorzó.

A párharc első meccsét a katalánok 4-1-re nyerték a Levante otthonában, az egy héttel ezelőtti meccsen a Levante szerzett vezetést, de a második félidőben Juanfran öngóljával és Tello triplájával simán fordított a Barcelona.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply