Rodgers mindenképp igazolni akar

2014. January 29. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Brendan Rodgers
A Liverpool menedzsere szerint szükség van erősítésre ahhoz, hogy a csapat a céloknak megfelelően szerepelhessen, ugyanakkor a Liverpool menedzsere nem híve az észnélküli költekezésnek.

 

A Liverpool menedzsere nem tagadja csalódottságát azzal kapcsolatban, hogy a klub nem tudta eddig megerősíteni a keretet. A szakember a tél folyamán több játékos leigazolását is szorgalmazta, de a klub eddig nem járt sikerrel a januári átigazolási időszakban. Legutóbb a Basel labdarúgójáról, Mohamed Salahról maradt le a Liverpool, az egyiptomi játékos kapcsán bíztató tárgyalásokat folytatott az egyesület, ám a Chelsea végül egy komolyabb ajánlattal állt elő, és elhappolta Salahot Rodgersék orra elől.

Salah kapcsán nem csalódott a menedzser, elmondása szerint a klub nem akar túlköltekezni, ugyanakkor továbbra is reméli, hogy a hátralévő néhány napban sikerül megerősíteni a keretet.

“Tudjuk, hogy egy játékos mennyit ér, és meddig érdemes a megszerzéséért elmenni. Természetesen nagyon örülnék neki, ha meg tudnánk erősíteni a keretet, és ha ez nem sikerül, akkor csalódott leszek” – jelentette ki Rodgers, aki szerint a januári erősítés lehet a biztosítéka a jövő szezonbeli Bajnokok Ligája-szereplésnek.

A Liverpool vasárnap a West Bromwich Albion vendége lesz a Premier League-ben: a birminghamiek sikerének az oddsa 5.00, a döntetlenre 3.75, a liverpooliak győzelmére 1.66 a szorzó.

A két csapat őszi bajnokiját a Liverpool 4-1-re nyerte az Anfield Roadon, az októberi összecsapáson Luis Suarez triplájára James Morrison válaszolt, a végeredmény Daniel Sturridge találatával alakult ki.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply