Edzőt vált a Sassuolo

2014. January 29. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Eusebio Di Francesco

Az olasz liga újonca menesztette Eusebio Di Francescót, akinek a helyére már három is jelöltje van a klubnak.

 

A Sassuolo újoncként a bent maradást tűzte ki céljául az idény előtt, ám egyelőre nem sikerül megfelelni az elvárásoknak. A csapat kapcsán már hetek óta hallani lehetett edzőváltásról, ám Di Francesco eddig megúszta a menesztést. A Sassuolo a hétvégén nagyon fontos meccset vesztett el, a szintén a kiesőzónában tanyázó Livorno 3-1-re verte Di Francesco csapatát. Ez a kudarc volt az utolsó csepp a pohárban, a klub vezetősége kedden jelentette be a vezetőedző távozását.

“A Sassuolo Calcio bejelenti, hogy szerződést bontott Eusebio Di Francescóval” – szól a hivatalos közlemény.

Az újonc 2014-ben csak egy meccsét nyerte meg, a Milan elleni 4-3-s diadalon kívül azonban minden találkozón kikapott. A 21. forduló után már 12 vereség áll a gárda neve mellett, és csak a 18. helyen áll.

A hírek szerint három jelölt van a Sassuolo kispadjára, Alberto Malesani és Ciro Ferrara mellett a Milan utánpótláscsapatát irányító Filippo Inzaghi is szóba került.

A Sassuolo az olasz pontvadászat 22. fordulójában a nyolcadik helyezett Veronát látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 2.30, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére 3.00 a szorzó.

A veronai gárda sincs jó formában utolsó három Serie A-találkozóján kikapott, legutóbb a Roma szerezte meg idegenben a három pontot a Hellas ellen. A két csapat szeptemberi összecsapását 2-0-ra nyert a Verona.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply