Mérges játékosokat akar Klopp

2016. March 6. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Jürgen Klopp
Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere szeretné, ha játékosai ugyanolyan harapósak, mérgesek lennének a Crystal Palace ellen, mint a Manchester Cityvel szemben.

A 29. fordulóban a Liverpool Londonba utazik, ahol a tabella második felében viaskodó Crystal Palace fogadja. A “sasoknak” voltak remek sorozataik, okoztak meglepetéseket, például novemberben mindhárom pontot elhozták az Anfield Roadról. A Liverpool továbbra is hullámzóan teljesít, de a Manchester City könnyed legyőzése után (3-0) ismét vérszemet kaphat Klopp együttese, mert a Bajnokok Ligája-indulást érő helytől csak hat pontnyira van ismét.

Ehhez azonban a kell, hogy a “vörösök” ugyanolyan agresszív játékot mutassanak be, mint tették azt néhány napja az ugyancsak rengeteg meccset játszott City ellen.

“Az agresszivitás a sport része” – fogalmazott Klopp. “Továbbra is harcosnak, mérgesnek kell maradnunk. A Palace ellen ráadásul erre még okunk is van. Nem lett volna szabad kikapnunk otthon, mégis így történt. Ha azon a találkozón megszereztük volna a három pontot, meg még pár hozzá hasonló meccsen, most teljes másról beszélnénk.”

A Liverpoolnál már nincs annyi sérült, mint volt nagyjából egy hónappal ezelőtt. Joe Gomez és Danny Ings továbbra is maródi, míg Lucas Leiva és Mamadou Sakho játéka kérdéses. A csapat a legutóbbi két bajnokiját megnyerte, összesen kilenc gólt szerezve és egyet sem kapva.

Alan Padrew legénysége már nincs ilyen jó formában, az elmúlt 11 fordulóban egyetlen sikert sem tudott elkönyvelni, döntetlent is csak négyszer ért el. Az egyik legnagyobb baj, hogy Connor Wickham vélhetően nem tud játszani, pedig az angol csatár kiváló formában van.

A Crystal Palace győzelmére a szorzó 3.75, míg a döntetlenre 3.60, a vendég Liverpool sikerére pedig 2.10.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply