A Frankfurt edzőt vált

2016. March 7. Monday in Hírek, Német Bundesliga

Armin Veh
Az Eintracht Frankfurt vezetősége bejelentette vasárnap, hogy menesztették Armin Vehet, akinek helyére a napokban nevezik ki az állandó utódot.

A frankfurti labdarúgócsapat a szezon elején még bíztató eredményeket ért el a bajnokságban, ám már az elmúlt év végén lejtmenetbe kezdett a gárda. 2016-ban egyetlen győzelmet aratott az Eintracht, az eredmények elmaradásával pedig egyre hátrébb csúszott a gárda a tabellán.

A klub vezetősége megelégelte a tendenciát, az Eintracht ugyanis a hétvégén csak ikszelt hazai pályán az Ingolstadt ellen, és ezzel a 16. helyre csúszott vissza. A Huszti Szabolcsot is foglalkoztató egyesület vasárnap jelentette be, hogy menesztik Vehet, akinek helyére napokon belül kinevezik az utódot.

“Folyamatos egyeztetések után az igazgatóság és az ügyvezetői tanács úgy döntött, hogy felmenti vezetőedzői pozíciója alól Armin Vehet” – szól a frankfurtiak bejelentése.

Az Eintracht ezzel egy időben átmenetileg a másodedző, Reiner Geyerre bízta a csapat szakmai irányítását, de a napokban kinevezik Veh állandó utódját is.

Veh már második korszakát zárta Frankfurtban, először 2011. és 2014. között, majd másodszor a nyár óta irányította az Eintrachtot. Ebben a szezonban 25 meccséből csak ötöt nyert meg Veh csapata, a szurkolók pedig már hetek óta protestáltak az edzőváltás mellett.

Az új vezetőedző vélhetően jövő szombaton a Borussia Mönchengladbach otthonában mutatkozhat be a Frankfurt kispadján: a hazai győzelemre a szorzó 1.53, a döntetlenre 4.50, a vendégek sikerére 5.25.

A két csapat őszi meccsét 5-1-re nyerte idegenben a Borussia Mönchengladbach.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply