Jó úton haladunk, nyilatkozta Dárdai

2016. March 6. Sunday in Hírek, Német Bundesliga

Vedad Ibisevic
A bajnokság vége előtt tíz fordulóval a Hertha harmadik a Bayern és a Dortmund mögött, elődöntős a Német Kupában, de Dárdai Pál szerint még semmit nem értek el.

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya a Nemzeti Sportnak adott interjút, amelyben kifejtette, hogy bár remekül teljesítenek a szezonban, jobban, mint az várta volna, de még semmit nem értek el. Ezzel arra akart utalni a fiatal szakember, hogy a hátralévő tíz fordulóban a csapat még bőven lemaradhat az európai kupaindulást érő helyekről, a kupában pedig csak a győzelem számít igazán.

“Most már bevallhatom, ennél azért többre vágytam” – utalt a szakember arra, hogy a kiesés elkerülésénél nagyobb célokat tűztek ki a szezon előtt. “Arra viszont nem számítottam, hogy ilyen sikeresek leszünk. Annak ellenére, hogy harmadik helyen állunk a tabellán, a kupában pedig a négy között vagyunk, konkrét sikert még nem értünk el, de igaz, jó úton járunk.”

A Herthának 42 pontja van, de mögötte nagy a harc, hiszen a nyolcadik Bayer Leverkusennek is van 36 pontja – igaz, a 39 pontos Mainz együttesét leszámítva a többi csapat már egy meccsel többet játszott. A berliniek a legutóbbi fordulóban úgy nyertek 2-0-ra az Eintracht Frankfurt ellen, hogy az első félidőben botrányosan teljesítettek, ennek pedig Dárdai is hangot adott.

Vasárnap azonban már újabb meccs vár a szezon egyik meglepetéscsapatára, hiszen a Hamburg vendége lesz a 25. fordulóban. A HSV 28 ponttal áll a 12. helyen, de még nem nyugodhat meg végleg, továbbra is a kiesés elkerülése a cél.

A Hamburg SV győzelmére a szorzó 2.87, míg a döntetlenre 3.10, a vendég Hertha Berlin sikerére pedig 2.62.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply