Nem bánja Evans a klubváltást

2016. March 6. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Tony Pulis
A West Brom védője, Jonny Evans nem bánta meg szezon előtti döntését, hogy búcsút intett a Manchester Unitednek a több játéklehetőség miatt.

Evanst korábbi menedzsere, Sir Alex Ferguson nagyon kedvelte, amikor egészséges volt, szinte mindig lehetőséget biztosított számára a védelem tengelyében. A sérülékeny játékos az előző szezonban kevés játéklehetőséget kapott az új főnökétől, Louis van Gaaltól, ezért elhatározta, elhagyja nevelőklubját.

A 28 éves északír nem bánta meg a döntését, a West Brom pedig nem sajnált érte közel kilencmillió eurót sem kipengetni. Új kenyéradójánál rendszeres játszik, Tony Pulis menedzser pedig maximálisan elégedett a teljesítményével.

“Azt kell mondanom, nagyon élveztem, hogy új kihívás vár rám” – fogalmazott a 44-szeres válogatott Evans az Independentnek, aki a nyáron az Európa-bajnokságon is megmutathatja magát. “Amikor kikerülsz a csapatból, nem játszol eleget, akkor mindig az jár a fejében, vajon mikor kapsz ismét lehetőséget? Mindig élveztem pályára lépni hétről hétre. Nagyszerű időt töltöttem el a Unitednál, szerettem is, de eljött az idő, amikor döntenem kellett. Játszani akarok, megmutatni az embereknek, mire is vagyok képes védőként, és befejezni a karrierem megbánások nélkül.”

Nem lehet azt mondani a birminghami együttesre, hogy rossz formában lenne, de azért azt sem, hogy szárnyal. Az elmúlt öt bajnokiját odahaza vereség nélkül hozta le Pulis együttese, a hétközi fordulóban pedig a listavezető Leicester City otthonából hozott el egy pontot. Mindezek ellenére a csapat csak 13. a tabellán, igaz, a kiesés veszélye így már nem fenyegeti.

A West Bromwich Albion győzelmére a szorzó 4.20, míg a döntetlenre 3.40, a vendég Manchester United sikerére pedig 2.05.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply