Menez a Milanba igazolt

2014. June 15. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Jeremy Menez ingyen igazolt az olasz egyesülethez, a francia középpályás Alex után már a második nyári Párizsból igazolt szerzeménye a piros-feketéknek.
Jeremy Menez

Menezért nem kellett fizetnie a Milannak.

Jeremy Menez a Socheaux és a Monaco után a Roma játékosaként szerzett hírnevet magának, az olasz fővárosban meghatározó játékossá nőtte ki magát. A római csapatban 84 bajnokin szerepelt, és ez idő alatt a válogatottban is bemutatkozhatott. A francia szélsőre 2011-ben csapott le a Paris Saint-Germain, amelynek színeiben francia bajnok lett tavaly és idén is.

A 8 millió euróért igazolt Menez Párizsban is alapember lett, 110 meccsen 19 gólt szerzett. Azonban nem tudott megállapodni a vezetőkkel a folytatásról, így már korábban biztossá vált, hogy a szezon végén lejáró kontraktusát nem hosszabbítja meg. A Milan már korábban elkezdett tárgyalni a labdarúgóval, aki pénteken átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon is.

“A Milan bejelenti, hogy Jeremy Menez 2017. június 30-ig szóló szerződést kötött a klubbal” – olvasható a Milan honlapján.

A tavalyi szezonban csalódást keltő Milan a nyáron már leszerződtette Alexet, aki szintén ingyen lett a milánóiak játékosa. A brazil ugyancsak a PSG-ből távozva választotta a piros-feketéket, akik a nyáron leváltották vezetőedzőjüket is: a januárban kinevezett Clarence Seedorf helyére Filippo Inzaghi került.

A bajnokságban a nyolcadik helyen záró Milan 45 ponttal maradt le a címvédő Juventus mögött, és már a nyolcaddöntőben búcsúzott a Bajnokok Ligájában. Arra, hogy a Milan nyeri a Serie A következő kiírását, 13.00 az odds, míg a Juventus ismételt címvédésére 1.72 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply