Irvine lesz a WBA menedzsere

2014. June 15. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

A kiesést éppen elkerülő élvonalbeli együttes Alan Irvine-t nevezte ki menedzserének, az Everton egykori utánpótlás-szakvezetője egy évre kötelezte el magát.
Pablo Ibanez

Alan Irvine-t találta a legalkamasabbnak a kispadra a vezetőség.

A West Bromwich Albion gyenge szezont produkált, az idény hajrájában már a kiesés elkerülése volt csak a tét a birminghamiek számára. Végül a riválisok hasonlóan gyenge hajrájának köszönhetően a WBA a 17. helyen zárt a Premier League-ben, így a következő idényben is a legfelső osztályban szerepelhet.

Az már májusban biztossá vált, hogy Pepe Mel elhagyja a klubot, a WBA pedig szombaton jelentette be, hogy az új menedzser Alan Irvine lesz. A szakember korábban az Everton utánpótláscsapatát irányította, segítői Keith Downing és Rob Kelly lesznek.

“Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy sikerült megszerezni Alan Irvine szolgálatait. Biztos vagyok benne, hogy segítőivel képes lesz fejlődést felmutatni a következő szezonban” – jelentette be Terry Burton a WBA technikai igazgatója. A klub vezetése hosszabb időt szánt a jelöltek megvizsgálására, és végül Irvine-t találták a leginkább alkalmasnak a csapatra váró feladatokra való felkészítésre.

“Két kiváló jelölt volt a kalapban, és végül Alan mellett tettük le a voksunkat, mert a csapat jelenleg az ő felkészültségében bízhat a leginkább. Megvan a tudása a Premier League-hez, és képes kezelni egy klub életében a jobb és rosszabb időszakokat egyaránt” – jelentette ki a klubvezető.

Arra, hogy a következő szezonban a WBA kiesik a Premiershipből, 3.50 az odds, míg arra, hogy a legjobb négy között végez, 201.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply