Megműtötték Pintér Attilát

2014. June 8. Sunday in Hírek, Magyar válogatott

Nyombélfekéllyel megműtötték Pintér Attilát, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, aki rosszulléte miatt nem ülhetett le a kispadra a kazahok elleni, 3-0-ra megnyert szombat esti felkészülési mérkőzésen.

 

A hazai szövetség honlapjának beszámolója szerint a beavatkozás jól sikerült, a szakember várhatóan hétfőn hagyhatja el a kórházat.

Segítője, a Puskás Stadionban rendezett meccsen őt helyettesítő Farkas József elmondta: a szövetségi kapitány már a szombat délelőtti edzésen sem érezte jól magát, és kora délután lett annyira rosszul, hogy az orvosi stáb tanácsára kórházba kellett vinni.

“Reggel még megtartottuk az edzést, de már ott sem érezte jól magát. A délutáni pihenő közben hívott telefonon, hogy rosszul van, később letusolt, de mikor visszaért a szobába, majdnem összeesett. Ekkor szóltunk a csapatorvosnak, aki megvizsgálta, majd azt javasolta, vigyük kórházba Attilát. A válogatott tagjai nagyon aggódtak érte, nehéz volt ilyen szituációban a dolgukra koncentrálniuk” – mondta az mlsz.hu-nak nyilatkozva Farkas József.

A magyar válogatott a tervek szerint legközelebb augusztusban játszik mérkőzést.

slr \ blz

MTI 2014. június 8., vasárnap 12:14

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply