Meglepetésre készül a Liverpool

2014. February 6. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Martin Skrtel

Martin Skrtel, az angol Premier League-ben szereplő Liverpool játékosa szerint a hétvégén sikerülhet legyőzniük a forduló rangadóján a listavezető Arsenalt.

Hasonló formában vannak a felek, hiszen a Liverpool az elmúlt öt bajnokiján 11, míg az Arsenal 13 pontot gyűjtött. A lőtt gólokat tekintve a “vörösök” állnak jobban az említett időszak alapján, szám szerint 14-szer vették be az ellenfelek kapuját, míg az “ágyúsoknak” ez tízszer sikerült. Viszont a kapott találatokat tekintve Arsene Wenger legénysége jobban teljesített, hiszen csak három gólt kapott, míg a Liverpool hatot. A francia menedzser úgy véli, a kiegyensúlyozottság a legfontosabb a bajnoki címhez vezető úton, a londoniaknál pedig ez kétségtelenül megvan, míg a Mersey-partiak hullámzóan teljesítenek.

Skrtelék azonban nem állnak nagyon rosszul, hiszen negyedikek a tabellán 47 ponttal, mindössze nyolc egységgel lemaradva az Arsenaltól. Ugyan az Aston Villával csak 2-2-s döntetlent játszottak a liverpooliak az Anfield Roadon, nem is olyan régen, viszont a következő fordulóban már a szintén jó passzban lévő Evertont verték 4-0-ra, ugyancsak saját szurkolóik előtt.

“Magabiztos vagyok azt illetően, hogy le tudjuk győzni az Arsenalt, hiszen megvan a csapatban a kellő tudás ehhez” – írta a szlovák védő hivatalos honlapján. “Jelenleg ők állnak az élen, viszont képesek vagyunk nehéz időket hozni rájuk. Nem lesz könnyű meccs, de hiszem, hogy saját közönségünk előtt elérhetünk egy remek eredményt.”

A két csapat őszi összecsapásán az Arsenal otthon tartotta a három pontot (2-0), és talán akkor vallott először igazán kudarcot a Daniel Sturridge, Luis Suarez csatárkettős a Liverpoolnál. Mind a két támadó bombaformában van – előbbi visszatérte óta öt meccsen hatszor volt eredményes, minden egyes találkozón betalált legalább egyszer, az uruguayi pedig már 23 bajnoki gólnál tart 24 fordulót követően.

A Liverpool győzelmét szombaton 2.10 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.60, az Arsenal sikerére pedig 3.25 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply